Huff.ro informeaza: Horoscop Oana Hanganu saptamana 20 - 26 Martie 2017.
- Luni, 20 Martie, Soarele intra in zodia Berbec, incepe un nou an astronomic si astrologic si are loc Echinoctiul de primavara, considerat un moment de transformare si de renastere.
- Saptamana 20 -26 martie este marcata nu doar de intrarea Soarelui in semnul Berbecului, ci si de conjunctia care se va forma intre Soare si Venus, planeta Iubirii, chiar in aceeasi zodie de foc. Aceasta conjunctie ne va indemna sa evaluam relatiile in care suntem implicati si sa ne retragem din cele in care nu suntem fericiti sau macar sa ne distantam de partener si, in pauza luata, sa ne gandim serios daca mai merita sa remediem ceva sau mai bine sa alegem despartirea. Astfel de decizii ar trebui luate, totusi, dupa data de 15 aprilie, cand planeta Venus va reveni la mersul direct (asa cum stiti, Venus este in miscare retrograda din data de 4 Martie).
- In data de 24 martie se produc alte doua evenimente astrologice importante, care afecteaza toate zodiile: careul dintre Mercur si planeta Pluton (aflata in Capricorn) si opozitia dintre Mercur si planeta Jupiter (aflata in zodia Balantei, in miscare retrograda).
- Mercur este planeta Comunicarii si se afla, din data de 13 Martie, in zodia Berbec, incurajandu-ne sa ne exprimam ideile si sa ne sustinem punctele de vedere cu indrazneala, asumandu-ne chiar riscul de a deveni incomozi, antipatici sau dominatori.
- Cand Mercur se afla in zodia Berbec, mai toata lumea este convinsa ca are dreptate, iar dialogul nu este deloc unul comod sau armonios, mai ales cand intre planeta Comunicarii si Pluton sau Jupiter se formeaza aspecte tensionate, asa cum sunt cele din data de 24 Martie.
- Careul Mercur-Pluton si opozitia Mercur-Jupiter amplifica divergentele si intr-un astfel de context astrologic este mai bine sa nu ne certam cu sefii, cu profesorii sau cu alte persoane cu autoritate! In acelasi timp, sanctiunile care se aplica in cazul incalcarii unor regulamente, norme de conduita sau legi sunt foarte dure.
- Dupa doua zile, in 26 Martie, se produce o conjunctie intre aceeasi paneta Mercur si planeta Uranus, in zodia Berbec. Uranus este planeta schimbarilor neasteptate si a rasturnarilor de situatie, deci sfarsitul de saptamana plina de surprize, dar nu neaparat placute, pentru toata lumea.
- Luna va intra in zodia Capricorn in prima zi a saptamanii, punand mare pret pe seriozitate, punctualitate si respectarea regulilor si ierarhiilor, se va muta, in data de 22 martie in zodia Varsator si va pune accent pe relatiile de prietenie si pe colaborarea in cadrul retelelor profesionale, dupa care va intra in zodia Pesti, in data de 25 Martie si ne va cere sa tinem cont de intuitie si sa dam dovada de empatie si sensibilitate.
- Cele mai afectate de aspectele astrale amintite, pe scurt, mai sus sunt zodiile Berbec (in care, din 20 martie, se vor afla Soarele, Venus, Mercur si Uranus), Gemeni si Fecioara (semne patronate de planeta Mercur, implicata in 3 dintre cele mai importante evenimente astrologice ale perioadei 20-26 Martie).

Sursa: huff.ro