Joi, 16 martie, vor avea loc doua actiuni ce sustin programul Profi iubeste sanatatea.
Va asteptam sa descifram impreuna expozitia De la nicotina la arta, eveniment dedicat unei vieti mai sanatoase, fara fumat, ce va avea loc in Pasajul statiei de metrou de la Universitate, intre orele 12.00 si 12.45.
Tablourile expuse sunt lucrari de arta neconventionala executate, in tehnica mozaic, din tigari colectate de la fumatori in 2016, cand PROFI a lansat o invitatie simpla si atragatoare: schimba un obicei daunator sanatatii, cu un fruct, un mar.
Jurnalisti, bloggeri si criticii de arta invitati se vor putea intalni cu reprezentanti ai magazinelor PROFI si cu autorul lucrarilor expuse, artistul plastic Iulian Emil Moldovan https://www.facebook.com/iulian.moldovan.emil?fref=ts.
Spre seara, in calitate de partener al echipei cu cea mai dinamica evolutie din sportul romanesc, PROFI faciliteaza o noua intalnire dintre membrele Echipei Nationale de Handbal Feminin si fanii lor. Incepand cu ora 19.30, participantii se vor bucura de o sesiune de autografe si poze cu echipa preferata la magazinul Profi din str. Pajurei nr. 7 Bucuresti.
Parteneriatul dintre Profi si FRH a inceput in iunie 2016 pentru a promova un mod de viata sanatos atat in randul angajatilor cat si al clientilor Profi, sportul fiind un element foarte important pentru mentinerea sanatatii.