Miscarea de Rezistenta: Spitalul de Arsi: S-a razuit pana la caramida si s-a facut facut totul de la inceput in Sectia de terapie intensiva (Autoare: Magda Marincovici)

La Spitalul de Arsi din Bucuresti a fost redeschisa Sectia de terapie intensiva, surse din spital afimand ca s-a scos maximum din ceea ce se putea scoate in acea locatie.
- S-a scos maximum din ceea ce se putea scoate in acea locatie. S-a razuit pana la caramida si si s-a facut totul de la inceput. Cinci saloane, fiecare cu un pat , geamuri fixe, usi glisante cu dispenser de dezinfectant la intrarea si iesirea din salon, sisteme de purificare si filtrare a apei si a aerului, statie centrala de monitorizare a fiecarui salon. aparatura noua, mobilier nou, ne-au precizat surse din Spitalul de Arsi din Bucuresti.
In prezent, in Sectia de terapie intensiva a Spitalului de Arsi sunt patru medici si cate 2 asistente pe tura pentru 5 pacienti. Suntem intr-o situatie rezonabila din punctul de vedere al personalului medical, sustin surse din spital. Sectia de terapie intensiva a fost inchisa anul trecut in luna iulie, Primaria Sectorului 1 patind pentru lucrarile de reabilitare aproximativ 250.000 de euro, suma la care se adauga si costul aparaturii. Surse din Spitalul de Arsi ne-au mai precizat ca pete 80%-90% dintre pacientii critici sunt salvati in aceasta unitate medicala.
Sursa:miscareaderezistenta.ro