Cantareata Delia Matache este intr-o continua ascensiune profesionala, dar se pare ca vedeta nu se simte la fel de implinita pe plan profesional. Multi o judeca pe Delia pentru ca nu face copii, insa putini au stiut pana acum care este adevaratul motiv.
Artista isi doreste nespus sa devina mama, dar nu reuseste. Gina Matache, mama cantaretei, a dezvaluit faptul ca fata ei se chinuie cu tratamente dureroase.
In tinerete ramaneam insarcinata si daca beam apa, insa Delia nu poate. Iti dai seama ca nu am facut tratamente cum incearca ea acum si nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau asa, d-astea. S-a saturat si ea sa fie intrebata cand face un copil, a marturisit doamna Matache.
Delia a declarat pana acum ca nu-si doreste sau ca nu este inca pregatita sa devina mama. In spatele acestor vorbe se ascundea, de fapt, un adevar dureros.
Delia Matache este casatorita de cinci ani cu Razvan Munteanu. Cei doi s-au cunoscut in 2009, in clubul tanarului afacerist. Razvan a cerut-o de nevasta cateva luni mai tarziu, iar artista a acceptat fara sa stea prea mult pe ganduri.