B365.ro informeaza: PROGNOZA METEO BUCURESTI pentru URMATOARELE ZILE. Cum va fi vremea in Capitala si in tara
Meteorologii anunta ca vremea se incalzeste in zilele urmatoare. Mercurul din termometre incepe sa creasca si se va ajunge la temperaturi de pana la 12 grade. Si in Bucuresti vremea va continua sa se incalzeasca usor.

PROGNOZA METEO BUCURESTI

JOI. Vremea va fi in general frumoasa, dar rece, indeosebi dimineața si noaptea. Cerul va fi variabil, cu innorari si conditii de fulguilei in primele ore ale zilei. Mai ales noaptea, va fi ceața, asociata cu depunere de chiciura. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 0 pana la 2 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de -9 grade.
VINERI. Vremea se va incalzi usor fața de ziua precedenta. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla cel mult moderat. Dimineata si noaptea va fi ceata, asociata cu depunere de chiciura. Temperatura maxima va fi de 4 pana la 5 grade, iar cea minima de -5 pana la -4 grade.
SÂMBATA. Vremea va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 5 pana la 6 grade, iar cea minima de -4 pana la -3 grade. Vor fi conditii de ceata, mai ales dimineata si noaptea. De duminica pana marti vremea va continua sa se incalzeasca. Probabilitatea de apariție a precipitatiilor va fi mai mare in vestul, centrul si nordul tarii, precum si la munte.

PROGNOZA METEO IN TARA

JOI. Vremea va fi in general frumoasa, iar in regiunile intracarpatice va fi si usor mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Temperaturile maxime se vor incadra intre -1 grad in nordul Moldova si 11 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre -12 si 0 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare la inceputul zilei in sud-est, unde, izolat, vor mai fi posibile precipitatii slabe. Vantul va sufla slab si moderat. In zonele joase de relief, indeosebi din sud si est, va fi ceata asociata cu depunere de chiciura, cu precadere in cursul nopții.
VINERI. Vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data, indeosebi in vestul, nord-vestul si centrul tarii, precum si in zonele de deal si de munte. Aceasta inseamna maxime cam intre 2 grade in nordul Moldoviei si 12 grade in vest si in sud-vest, mai ales in zonele de deal, iar cele minime vor fi cuprinse intre -10 si 2 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari noaptea in nord-vest, unde, pe arii restranse, vor fi precipitatii slabe mixte. In zonele joase, cu precadere din sud si din est, local va fi ceata, mai ales dimineata si noaptea. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane si pe litoral.
SAMBATA. Vremea va fi calda in majoritatea regiunilor, cu maxime in crestere mai ales in regiunile extracarpatice si cuprinse in general intre 4 si 12 grade si minime intre -8 si 2 grade. Cerul va fi temporar noros, iar in sud, est, centru, precum si la munte, izolat vor fi condiții pentru precipitatii slabe. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane si pe litoral. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata.

Sursa: B365.ro