Odata cu trecerea timpului, pielea isi pierde elasticitatea si forța musculara. Procesele au loc si la nivelul pleoapelor, favorizand reliefarea tesuturilor adipoase atat la nivelul pleoapei superioare cat si inferioare, ceea ce duce la imbatranirea pielii.
Specialist in dermatologie si estetica, dr. Daniela Catanas (www.drcatanas.ro) ne propune o interventie cu laser care ne scapa de aceasta problemasi care reda tenului elasticitatea pierduta.
Blefaroplastia realizata prin laser, fara chirurgie, este ultimul tratament cu efect imediat si de lunga durata in tratarea pleoapelor superioare si inferioare.
In clinica, aceasta interventie se realizeaza cu ajutorul laserului, ce permite efectuarea operatiei in cele mai bune conditii si cu rezultate estetice excelente. Efectul interventiei este imediat si de lunga durata, ne-a declarat dr. Catanas.
Blefaroplastia poate fi completata in cabinetul din str Putul lui Zamfir, nr 37, Bucuresti si prin alte tratamente recomandate special pentru tenul tau de un medic cu o experienta de peste 8 ani in domeniul dermatologiei estetice.
Consider ca scopul tratamentelor dermatoestetice este acela de a face pacientii sa arate bine, relaxati si proaspeti, dar fara a avea un efect vizibil al aplicarii unor astfel de tratamente, a adaugat dr. Daniela Catanas.