Cornel Nistorescu: Contribuabilii Klaus Werner Iohannis si Carmen Iohannis nu au achitat taxele pentru veniturile obtinute din meditatiile date elevilor!
Cotidianul informeaza: Lovitura de teatru la Finantele Publice din Sibiu. Cum arata taxele platite de Klaus Iohannis pe celebrele meditatii? (Autor: Cornel Nistorescu)
La solicitarea lui Varujan Vosganian, facuta in Parlament si in fata camerelor de luat vederi, o echipa de la ANAF s-a deplasat la Sibiu. Scopul deplasarii a fost pentru a verifica situatia taxelor platite de contribuabilii Klaus Werner Iohannis si Carmen Iohannis pentru meditatiile acordate elevilor. Reamintim ca in campania electorala, intrebat asupra surselor de venit din care si-a cumparat cele 6 case, Klaus Werner Iohannis a declarat ca banii pentru primele case i-a castigat din meditatii. Conform surselor noastre, controlul efectuat la Directia Fiscala a Muncipiului Sibiu in fisele fiscale ale lui Klaus Werner Iohannis si ale doamnei Carmen Iohannis nu indica pentru perioada 1990-2017 nici o taxa achitata de acestia pentru un asemenea venit. Absenta taxelor din fisa fiscala a familiei Iohannis pentru sumele incasate din meditatiile acordate de-a lungul anilor a stirnit o adevarata panica printre functionari. Acestia nu stiu cum sa comunice presei si politicienilor ca impozitele pentru sumele incasate din meditatii pur si simplu nu exista.