tetelejurnal.ro informeaza: De ce am iesit in strada impotriva la gratiere
Draga Tetelu, ma numesc Costel Dumitriu, am 32 de ani, lucrez ca sofer cu doi copii minori, sunt din Bucuresti si vreau sa spun motivele care m-a facut sa ies din casa pe 22 ianuarie la orele 18:12 fix, ca sa manifestez impotriva la decretele de gratiere si amnistie, deci impotriva la PSD, ALDE si USR.
1) Am un verisor de pe mama, combinator de valuta si camatar, care am imprumutat de la el 1500 de euro in 2013 sa-mi iau televizor 4K. Nu am bani sa-i dau inapoi si vreau sa mai stea 2-3 ani la puscarie, deci sa nu-l gratieze Grindeanu si Dragnea.
2) Am primit invitatie pe Facebook sa ies in strada de la o pocnitoare hipsterita care imi place de ea ca posteaza poze in chiloti de baie. Mi-a spus ca daca ies, imi face sex oral la fel cum le-a facut Madonna la votantii lui doamna Hillary.
3) Sambata m-am si certat cu nevasta-mea ca vroia la mall, sa vada filmul lui Cristi Caramfil. Mie imi place decat filmele americane porno cu cowboy, de aia m-am enervat si am iesit din casa un pachet de nervi, numai bun sa manifestez contra la hotii din pesedeu.
4) Tot sambata dimineata - ca sa vezi coincidenta, m-a sunat un prieten portar care stiam ca lucreaza ofiter acoperit la Radio Romania Minoritati. Mi-a spus, cifrat, ca daca nu ies in strada, ma da in gat la binomul DNA-SRI ca fac contrabanda cu votca si scrumbie de la rusi. Sunt decat minciuni, dar m-a convins.
5) M-a sunat pe urma si Alina Mungiu Lipidi, cu taxa inversa din Germania, sa-mi spuna ca stie despre discutia mea cu ofiterul acoperit de la radio, a vorbit cu cine trebuie de la SRI si treaba s-a rezolvat. Cu conditia sa ies in strada si sa strig lozincile De la Casa Alba / Direct la Poarta Alba si Muie Dinamo, muie PSD.