Sarbatorile de iarna au trecut, iar luna ianuarie este prielnica pentru detoxifiere, sport si alimentatie sanatoasa. Cele mai multe probleme de sanatate apar din cauza unei diete dezechilibrate.
Dr. Iulia Belc, director medical al Premier Palace SPA recomanda hidrocolonoterapia, o procedura moderna, practicata cu rezultate exceptionale in intreaga lume, eficienta in detoxifierea generala a organismului, optimizarea proceselor fiziologice, stimularea proceselor metabolice si limfatice. Este in acelasi timp si un program complex pentru purificarea organismului, eliminarea toxinelor, imbunatatirea absorbtiei substanelor nutritive la nivelul tubului digestiv, ameliorarea calitatii sangelui, reglarea metabolismului si intarirea sistemului imunitar. Este tratamentul ideal si pentru: pierderea in greutate prin reglarea tranzitului intestinal si diminuarea stratului adipos.
Sunt afectiuni dermatologice, alergii, afectiuni psihice, anxietate, depresie, afectiuni articulare, osteoporoza care sunt legate de starea de sanatate a intestinului. Nu degeaba colonul este numit al doilea creier. E foarte greu sa vorbim despre o alimentatie corecta si absolut sanatoasa. Carnea, de obicei cea de pui, este tratata cu hormoni de crestere, iar pentru a preveni imbolnavirea puilor, pentru ca ei cresc un numar foarte mare intr-un areal foarte mic, sunt tratati cu antibiotice. Toate acestea, prezente in carnea pe care o mancam, duc la o dereglare a florei, a microbiomului intestinului, de aceea este foarte important sa tratam afectiunile intestinale, pentru a avea o viata sanatoasa si o stare de bine. Printre cele mai eficiente terapii de detoxifiere se practica spalarea colonului cu cafeina, dar hidrocolonoterapia este o solutie mai putin cunoscuta si imbratisata in tara noastra, dar totusi, din ce in ce mai multa lume apeleaza la ea. Sa fim intelesi, nu este o clisma, este spalarea colonului, a declarat dr. Iulia Belc.
Dr. Iulia Belc, director medical Premier Spa, ofera si alte recomandari pentru detoxifiere in cadrul celui mai mare SPA din Capitala.
In ultimii 15 ani, dna dr. Belc a activat ca medic specialist in cadrul Sanatoriului Balnear si de Recuperare de la Techirghiol si a condus Ana Aslan Health SPA, unul dintre cele mai renumite centre SPA din Romania si din lume. Dr. Belc promoveaza si aplica cu succes tratamente anti-aging folosind cu precadere faimoasele produse Gerovital H3. Dupa ce, de-a lungul anilor a studiat efectele tratamentelor si impachetarilor cu namol din Techirghiol, Premier SPA a devenit primul si intre timp si unicul SPA din Bucuresti care ofera astfel de tratamente specifice centrelor medicale aflate in localitatile de la Marea Neagra.