argument-cs.ro: Dan Grindeanu, despre Sorin Grindeanu: Este baiatul meu, un baiat vertical, cu capacitatea de a face ce e bine pentru noi (Autor: VICTOR NAFIRU)
Primul abordat a fost tatal sau, prof. Dan Grindeanu, fost inpector general scolar, actual consilier judetean. Evident emotionat, acesta ne-a marturisit ca a plans in momentul in care presedintele tarii a facut anuntul.
- Este normal sa ma incerce si astfel de sentimente. Este baiatul meu, un baiat vertical, care are capacitatea de a face ce este mai bine pentru noi. Are forta si putere de munca. Sorin a trecut prin toate etapele consacrarii politice si sunt convins ca priveste cu cea mai mare responsabilitate si raspundere aceasta functie atat de importanta in stat. Este un baiat modest, ce isi vede in permanenta de ceea ce are de indeplinit, este foarte disciplinat si riguros, daca a primit o sarcina nu se lasa pana nu o duce la bun sfarsit. Poate ca sunt subiectiv, pentru ca sunt tatal lui. Dar vreau sa cred ca va fi o mandrie pentru Timis, acolo unde a activat profesional si politic, dar si pentru Caras-Severin si Caransebes, orasul in care a copilarit si a invatat.