O noua pagina din jurnalul celor mai rasfatati membri ai familiei se scrie in aceasta iarna magica la Gymboland, locul in care toti copiii sunt fericiti.
In perioada 22 - 31 decembrie, in locatiile din Bucuresti, Ploiesti si Constanta, cei mai cuminti copii au sansa de a-l intalni pe Mos Craciun si de a-i da o mana de ajutor. Activitatile pregatite pentru cei mici sunt garantat pe toate gusturile: fie se alatura spiridusilor, ii verifica Mosului sacul de Craciun ori pregatesc alaturi de ajutoarele mosului ornamente de Craciun si omuleti de zapada. Toti copiii vor descoperi de ce iarna este anotimpul lor preferat, perioada cea mai frumoasa din an, atunci cand miracolele exista, cand se lasa purtati de magia fulgilor de nea si afla totul despre Laponia, resedinta lui Mos Craciun. Ce copil nu isi doreste sa ii cunoasca pe Rudolf si Craiasa Zapezii, sa danseze cu fulgii de nea, sa impodobeasca bradul sau sa ii pregateasca mosului ghetuta magica?
In iarna aceasta, in toate locurile de joaca Gymboland, distractia este garantata, toti copiii primesc cadouri, se distreaza in siguranta, iau parte la workshop-uri unice si pleaca acasa cu amintirea unei zile de neuitat. Adu-i pe cei mici la Gymboland, in a III-a zi de Craciun si vor avea sansa sa-i vada la joaca pe renii Mosului, care au liber la distractie dupa munca depusa in noaptea de Ajun. Chiar si inainte de Anul Nou, parintii se pot pregati in liniste pentru petrecerea de Revelion lasandu-i pe cei mici in compania Elsei, care ii va invata secretele vrajilor de gheata. Anul se va incheia cu surprize, planse de iarna, deghizarea in personajele iubite, cu fericire si zambete pe chipurile celor mici.
Magia iernii nu dispare. Prima saptamana din 2017 (2-8 ianuarie) vine la Gymboland cu cele mai creative activitati in toate locurile de joaca pentru a da startul unui nou an cu ateliere clasice in modernele locatii.
Indeplineste-le copiilor dorintele si lasa-i sa traiasca un vis de iarna la Gymboland!