Deea si Dinu Maxer sunt un exemplu pentru orice cuplu. Sunt tineri, frumosi si au impreuna un copil. Timpul nu a fost un impediment pentru ei si in continuare se iubesc ca la inceputul relatiei lor.
In plus, Dinu Maxer nu uita sa isi rasfete sotia, dovedind ca este un barbat romantic. De curand, el a ales un pachet welness pentru cupluri de la Premier SPA- primul concept fusion intre Health Spa si Wellnes Spa din Romania.
Pachetele pentru cupluri sunt extrem de apreciate pentru cei ce isi doresc o escapada romantica si mult rasfat chiar si pentru o zi. Cuplurile sunt intampinate cu prosseco, platouri de fructe, beneficiaza de masaje si au acces la SPA, sauna, piscina, jacuzzi, HydroJetTherapy plus alte tratamente, functie de pachetul ales, ne-au marturisit reprezentantii SPA-ului.
Astfel, intr-o zi de rasfat, Deea si Dinu Maxer au simtit din plin efectul benefic al tratamentelor in camera special amenajata cu un efect profund relaxant si odihnitor. Ce poate fi mai placut decat sa te bucuri alaturi de jumatatea ta de o zi de rasfat la SPA?!, a spus entuziasmata Deea Maxer.
Hotelul preferat de vedete are si o oferta speciala pentru Revelion 2017. Premier Palace Spa Hotel ofera un meniu de lux, open bar, artisti de top la pretul de 95 euro â€" classic meniu la Events Hall Premier si 145 euro â€" VIP meniu la Restaurant Premier.
Ne dorim ca noaptea de Revelion sa fie una magica, asa ca am pregatit meniuri speciale, focuri de artificii, show flair si alte momente menite sa transforme Revelionul intr-o petrecere de neuitat. Printre artistii invitati ne bucuram de prezenta Monicai Anghel, Popa's Band, Alexandru Anghel, Elena Niciu si trupa Zero, au declarat reprezentantii Premier Palace SPA Hotel.