Recent, a avut loc conferinta: Traieste Sanatos cu tema Mama si copilul, eveniment ce s-a bucurat de o audienta de peste 100 de persoane printre care multe gravidute dornice sa se informeze despre cum sa aiba grija de ele si de copilul lor. Simona Dragomir s-a bucurat sa o descopere in public si pe frumoasa Claudia Pavel, mamica venind sa se
informeze despre cum sa traiesca sanatos impreuna cu baietelul ei, Noah.
M-am bucurat sa vad ca peste 100 de mamici sau viitoare mamici au aflat cum sa traiasca sanatos. M-am bucurat sa o descopar in public si pe mamica artista Claudia Pavel careia ii multumesc pentru prezenta. Am avut teme interesante, sfaturi utile primite de la cei mai buni specialisti si cadouri frumoase, asa ca in prag de sarbatori de la:
editura Litera, Magiunul de Topoloveni, Aida Bistro, Beauty Gate Studio, dr. SILVIA STANCULESCU, Denttaglio si Fresh Corner. De ce este important sa recoltam celule stem la nastere? Cum alegem banca de celule stem? Dar si povestea impresionanta a Anastasiei, fetita care a reusit sa mearga si sa vorbeasca datorita transplantului de celule stem recoltate la nastere, au fost doar cateva dintre subiectele despre care ne-a vorbit ALINA OPREA, reprezentant BIOGENIS si viitoare mamica!

Abdominoplastia nu este un moft!

Despre schimbarile care se produc cu organismul femeii in sarcina, despre ce se intampla cu sanii si cu pielea, cu abdomenul, in cele 9 luni de sarcina si dupa, am aflat de la dr. SILVIA STANCULESCU, medic specialist chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, Clinica Metamorphosis. Ce este de facut atunci cand ai
slabit dupa ce ai nascut, dar burtica a ramas? Ce faci cu pielea care parca nu mai are acelasi tonus? Dr. SILVIA STANCULESCU ne-a explicat cum abdominoplastia ar putea fi o solutie si nu un moft!

Simularea pe calculator si in realitate a tratamentelor dentare, acum
si in Romania

Despre prevenirea si tratarea problemelor stomatologice in sarcina si dupa, in perioada de alaptare, ne-au vorbit dr. MONICA HAZIZI, medic stomatolog Denttaglio Clinic si dr. KLODIAN HAZIZI, medic stomatolog Denttaglio Clinic.
Nu au fost uitati nici cei mici, mai ales ca erau prezenti in sala. Au primit sfaturi despre cum sa isi ingrijeasca dintisorii in primii ani de viata: cand sa mearga pentru prima data la stomatolog, cum sa se spele corect pe dinti, ce periuta si pasta de dinti sa aleaga.
Dr. MONICA HAZIZI a vorbit si despre VECTOR PARO, un tratament modern de igienizare, in locul detartrajului clasic, tratament care ajuta gravidutzele in lupta cu sangerarile gingivale in sarcina, dar si persoanele care au probleme cu boala parodontala.
Dr. KLODIAN HAZIZI ne-a prezentat in premiera pentru Romania, conceptul
Digital Smile Design, adica simularea pe calculator si in realitate a tratamentelor dentare, astfel incat pacientii sa poata pre-vizualiza cum vor arata in urma unui tratament stomatologic, ne-a povestit Simona Dragomir.
Evenimentul a avut loc la Aida Bistro,
Partenerii evenimentului: Aida Bistro, Magiunul de Topoloveni, BEAUTY
GATE STUDIO, Editura Litera
Parteneri media: Radio ITSY BITSY, Eva.ro, Replica Vedetelor.ro,
Kfetele.ro, LumeaInTrend.ro, TraiesteSanatoscuSimona.ro,
ReplicaVedetelorEvents.ro, MamaPan.