BERBEC 21.03-20.04: Relatiile cu prietenii apropiati si partenerii sunt optimiste. Tensiunea creata se disipeaza usor si veti scapa de griji. Oricum, tineti cont sa nu muscati mai mult decat puteti mesteca. Din cauza ambitiei va impuneti cam mult autoritatea. Atentie la replicile acide.

TAUR 21.04-21.05: Va intereseaza in mod deosebit calatoriile, mai ales ca va faceti cunostinte noi, cu persoane din alte culturi. Joi sau vineri ar trebui sa evitati subiectele controversate, mai ales cele referitoare la politica sau religie. In weekend se pastreaza aceeasi nota efervescenta a vietii.

GEMENI 22.05-21.06: Trebuie sa faceti ce va sta in putere ca sa imbunatatiti relatiile cu propriii copii, mai ales ca se apropie un weekend de foc. Veti fi uimiti cat de repede se schimba situatia. Nu va asteptati ca toti cei din jurul dumneavoastra sa va si asculte.

RAC 22.06-21.07: Casa, familia si viata privata se afla in topul preocuparilor personale. Ideile entuziaste sunt apreciate si dumneavoastra priviti totul ca pe o provocare. Persoana iubita va face o surpriza de proportii, mai ales ca a tainuit-o de multa vreme. Totul iese perfect.

LEU 22.07-22.08: Va simtiti bine, sunteti fericiti si plini de sperante. Dispuneti de suficienta energie pentru a pune la punct multe proiecte legate de casa, de redecorare sau reparatii. Munciti din greu si rasplata o primiti in weekend, cand faceti o excursie cu familia.

FECIOARA 23.08-22.09: Bani, bani, bani. Cam asta va preocupa in ultima vreme. Planeta Venus este cea care va garanteaza ca sunteti destul de diplomati ca relatiile cu cei din jur sa fie surprinzator de amiabile. Mare atentie in weekend la o discutie aprinsa. Nu va grabiti sa trageti concluzii pripite.

BALANTA 23.09-22.10: In urmatoarele zile norocul va intampina si se pare ca va tine calea multa vreme. Norocosul Jupiter este cel raspunzator de aceasta situatie. Va ocupati si de cateva imprejurari dificile la domiciliu, in special cu membrii familiei. Abia in weekend se asaza lucurile.

SCORPION 23.10-21.11: Planeta Venus este in semnul dumneavoastra si va face fermecatori, diplomati si sociabili cu toata lumea. Este un moment prielnic sa faceti planuri pentru perioada urmatoare. Pentru a evita cateva discutii mai putin agreabile este bine sa va stapaniti pornirile nervoase.

SAGETATOR 22.11-21.12: Va straduiti sa fiti cat mai populari si agreati de cei din jur. Nu obtineti insa rezultatul care va convine si veti face tot posibilul sa va atingeti scopurile. Oricum, realizati pana la urma ceea ce va doriti. Va trebuie doar mai multa rabdare.

CAPRICORN 22.12-19.01: Trei planete - Mercur, Jupiter si Soarele - se afla in zodia dumneavoastra, ceea ce va da o stralucire de stea. Daca veti folosi aceasta oportunitate, chiar ca veti straluci in cohii celorlalti si mai ales a sefilor. Nu ati stabilit insa care sunt adevaratele prioritati si va concentrati pe nimicuri.

VARSATOR 20.01-18.02: Chiar va doriti o schimbare de decor, vreti sa savurati aventura si aveti o sansa sa va extindeti orizonturile. De fapt, faceti impresie buna. Cineva din anturaj va cere sa-l ajutati intr-o problema si veti face tot posibilul sa ii rezolvati problema.

PESTI 19.02-20.03: Nu este momentul prielnic sa discutati despre proprietati, taxe, succesiuni, deoarece subiectul este prea sensibil si vorbele pot deveni mult prea aprinse. In weekend, o ruda apropiata va declara razboi deschis. Practic, trebuie sa stiti clar ceea ce detineti, ce drepturi aveti si la ce ar trebui sa renuntati.