BERBEC 21.03-20.04: Nu credeti ca problemele se pot rezolva? Aveti prea multe pe cap? Este drept ca in ultima vreme v-ati confruntat cu situatii mai putin placute insa lucrurile incep sa se aseze. Chiar daca veti face un efort financiar considerabil, ii veti indeplini o dorinta unei persoane dragi.

TAUR 21.04-21.05: Acum va preocupa in primul rand propria sanatate. Este posibil sa va apucati de o noua dieta, care sa va imbunatateasca starea de bine. Relatiile cu partenerii si prietenii apropiati sunt deosebit de cordiale acum, cand parca sunteti mai organizati si v-ati mai domolit din griji.

GEMENI 22.05-21.06: Aveti in sfarsit sansa de a va exprima creativ si beneficiati de un surplus energetic care va tine activi. Mare atentie insa la epuizarea pe care se pare ca nu o simtiti. Este indicat sa nu exagerati cu efortul, chiar si cu cel intelectual. Bucurati-va de vremea de afara cat inca este prietenoasa.

RAC 22.06-21.07: Ocupati de tot felul de preocupari legate de casa, ati cam uitat si de cei dragi sufletului dumneavoastra. Relatiile de familie sunt acum mai calde, domneste fericirea si va bazati pe sustinerea celor din jur. Nu stricati atmosfera cu remarci acide, chiar nu se merita!

LEU 22.07-22.08: Va bucurati de relatiile cu vecinii, fratii si a persoanei iubite. Sunteti dornici sa-i luminati pe cei din jur cu opiniile si ideile dumneavoastra, iar pentru acest lucru primiti aprecierea acestora. In weekend va iese in cale o oportunitate de pe urma caruia primiti o suma frumusica de bani. Succes!

FECIOARA 23.08-22.09: In aceasta perioada atentia dumneavoastra se indreapta catre bani si achizitii majore, avand grija de averea si bunurile proprii. Este timpul sa va puneti intrebarea de ce pentru unii totul se invarte in jurul banilor. Va numarati printre acestia? Daca va stabiliti valorile in viata, atunci sigur gasiti raspunsul si la aceasta intrebare.

BALANTA 23.09-22.10: Atat timp cat Soarele este in semnul Balantei veti beneficia de o energie considerabila. Cand priviti spre viitor sunteti mult mai optimisti si este momentul sa va faceti planuri indraznete. Va incurajeaza Jupiter, cea care va da incredere in fortele proprii. Profitati.

SCORPION 23.10-21.11: Se pare ca nu va multumiti cu putin. In curand va aniversati ziua nasterii si va ganditi la ceva grandios. Va faceti multe planuri de viitor si stabiliti ce doriti sa realizati. Aveti in plan cateva schimbari si pe plan sentimental. Nu sunt majore, dar aduc un pic de culoare vietii.

SAGETATOR 22.11-21.12: Va bucurati de popularitate in randul prietenilor si sunteti inconjurat de persoane bine intentionate. S-ar putea chiar sa beneficiati de pe urma interactiunilor cu acestia si sa va faceti destule planuri. Ganditi-va la tot ce vreti de la viata si stabiliti-va prioritatile. Totul decurge apoi lejer.

CAPRICORN 22.12-19.01: Este bine sa indepartati ceea ce va deranjeaza, dar sa va folositi de calm. Doar cu rabdare puteti trece peste situatiile tensionate. Urmeaza o perioada benefica si sunteti pe val, cum se spune... In weekend iesiti intr-o excursie alaturi de familie.

VARSATOR 20.01-18.02: Sunteti consultati intr-o problema de familie importanta si va veti sustine punctul de vedere cu indarjire. Aveti dreptate insa modul in care incercati sa le demonstrati lucrul acesta este putin cam fortat. Nu va ganditi la masuri drastice, chiar nu este cazul!

PESTI 19.02-20.03: Se pare ca a venit vremea sa strangeti roadele de pe urma muncii depuse pana acum si va simtiti mandri de rezultate. In perioada imediat urmatoare sunt posibile si castiguri financiare consistente, care va fac sa va ganditi si la o vacanta.