Recent, la Muzeul National George Enescu (Palatul Cantacuzino), a avut loc evenimentul Luviane atelier de parfumerie si bijuterie - degustarea olfactiva a colectiei de parfumuri artizanale-naturale Miresme Romanesti create de artizanul parfumier Iulia-Victoria Neagoe.
- Fac compozitii aromate de cand ma stiu, mai exact de pe la 3-4 ani dar pe masura ce au trecut anii si alergiile mele s-au accentuat, mi-am dat seama ca nisa parfumurilor naturale este complet descoperita in Romania, mi-a spus Victoria Neagoe. Atunci, incurajata de prietenii si cunostintele care indrageau deja produsele create de mine, m-am gandit ca este timpul sa transform hobby-ul in ceva mult mai serios si astfel a aparut in 2014 Luviane Atelier de Parfumerie. Parfumurile naturale sunt o necesitate pentru mine si observ ca din ce in ce mai multi oameni cauta alternative naturale. De ce sa ne privam de micile placeri luxuriante cand putem folosi parfumuri din ingrediente 100% naturale? In plus, parfumurile naturale se transforma in mod diferit pe fiecare dintre noi si astfel putem spune ca parfumul natural este unul personalizat.
Bijuteriile au aparut ca o extensie a brandului pentru ca personal am asociat intotdeauna parfumurile cu bijuteriile si culorile. Colectiile de bijuterii sunt inspirate tot de traditii si de parfumuri si sunt concepute din metale pretioase si cristale semi-pretioase, adica tot naturalul le caracterizeaza.
Personalitatea unei femei este intotdeauna completata de parfumuri seducatorare si incitante si de bijuterii pretioase. Si toate pot fi naturale, ne-a spus Iulia-Victoria Neagoe.
La eveniment, au fost prezente si Adina Halas, Cristina Soloc, de la TVR, Anca Serea si Maria Radu, care s-au aratat interesate de parfumurile create de Iulia-Victoria Neagoe.