BERBEC 21.03-20.04: Saturn va arata ca va aflati intr-o perioada de pregatire pentru un varf de cariera care va avea loc insa abia in 2018. Vi se pare cam mare asteptarea? Este, dar aveti nevoie si de experienta pe care sa o puneti in valoare. Oricum va veti simti mandri de realizari.

TAUR 21.04-21.05: Casa, familia si viata privata continua sa fie principala preocupare a dumneavoastra. Sunteti concentrati pe organizarea unui eveniment care nu vreti sa treaca nesarbatorit asa cum se cuvine. Si la serviciu se anunta o promovare sau vi se propune o colaborare extrem de avantajoasa.

GEMENI 22.05-21.06: Va ganditi din ce in ce mai serios la un proiect legat de casa si familie. Rezultatul este de-a dreptul grandios, daca tineti seama, bineinteles, si de opiniile celor din casa. Aveti grija insa de parteneriate. Tineti cont ca nu toate sunt menite sa reziste in timp.

RAC 22.06-21.07: Primiti o veste buna din domeniul imobiliar care va pune insa in alerta. Doriti sa faceti cateva schimbari legate de acest subiect. Poate schimbati locuinta, poate achizitionati un imobil sau poate doar o redecorati pe cea actuala. Succes!

LEU 22.07-22.08: Sunteti dornici sa studiati lucruri noi legate de domeniul stiintific, astrologie sau ocultism. Simtiti nevoia sa faceti ceva diferit pentru a va satisface pofta de aventura. Cand vine vorba de bani va concentrati doar pe lichiditati pentru a va indeplini dorintele. Mare atentie la cheltuielile excesive.

FECIOARA 23.08-22.09: Jupiter va schimba soarta in aceasta perioada si va deschide calea spre castiguri financiare. Atrage si tot felul de oportunitati pentru a-i castiga si nu trebuie sa pierdeti sansa de a face bani. Foarte probabil ca veti investi cat de curand in reparatii si redecorari in actuala locuinta.

BALANTA 23.09-22.10: Este perioada cand au loc mari schimbari la locul de munca sau la actuala locuinta. Un lucru este sigur. Cand Jupiter intra in semnul dumneavoastra, acesta constituie momentul inceperii unui nou ciclu de 12 ani cand veti incerca sa descoperiti cine sunteti cu adevarat ca indivizi. Va trebuie doar rabdare.

SCORPION 23.10-21.11: Va preocupa tot felul de activitati legate de casa. Aveti suficienta rabdare sa puneti ordine in lucruri si sa va ganditi serios la cateva schimbari, mai ales ca si cei de acasa va solicita asta. Ar fi mai bine sa discutati toti in tihna si sa ii ascultati si pe cei mici inainte de a lua o decizie.

SAGETATOR 22.11-21.12: Urmeaza o perioada cand va ocupati mai ales de educatia dumneavoastra sau de o specializare suplimentara. Sansa nu sta sa va astepte, asa ca trebuie sa profitati la timp si sa actionati rapid. Este vremea prielnica unor noi inceputuri. Profitati!

CAPRICORN 22.12-19.01: Va simtiti binecuvantati cand vi se propune o calatorie care va incanta. Va doreati de mult sa porniti la drum si iata ca acum vi se iveste ocazia. Veti fi chiar capabili sa va puneti intr-o lumina favorabila in ochii celorlalti.

VARSATOR 20.01-18.02: Tindeti sa va largiti orizonturile si cum puteti face asta daca nu veti studia si cerceta mai mult sau un nou domeniu. Trebuie sa lasati dorintele pline de imaginatie sa vina si sa va stimulati creativitatea. Acasa, o vizita va aduce in prim-plan un interes comun cu o persoana cunoscuta.

PESTI 19.02-20.03: Productivitatea si eficienta, iata doi termeni care nu va sunt chiar necunoscuti. Putem spune chiar ca este momentul recoltarii a ceea ce ati semnat pana acum. Tineti minte: ce oferiti, aia primiti. Pentru unii consecintele vor fi pozitive, pentru altii insa, nu.