REVISTA TEO informeaza: Ceaiul indian care rezolva orice problema sexuala
Bea acest ceai daca vrei o viata sexuala activa!
Orice problema sexuala poate fi inlaturata cu anumite afrodisiace, printre care se numara si ceaiurile ayurvedice. Daca indienii au inventat Kama Sutra si ne invata de secole cum sa cucerim si cum sa facem sex incat monotonia sa nu distruga relatia, tot ei au venit si cu idei pentru a intampina lipsa libidoului ori disfunctia erectila la barbati.
Se spune ca pofta vine mancand. In acest caz, pofta vine daca bei un ceai ayurvedic. Conform cercetatorilor de la University of Maryland Medical Center, ayurveda este una din stiintele cele mai vechi de pe pamant ale caror taine au efecte pozitive asupra vietii noastre chiar si in ziua de azi. Miraculos, nu?
Libidoul scazut la barbati: cauze si remedii
Uite ce plante iti cresc natural libidoul
Ceaiurile indienilor ne protejeaza mintea, ne fac curatenie in suflet si ne ajuta sa ne recuperam sexualitatea potentand libidoul. Consumul unui anumit tip de ceai reechilibreaza energiile precum dosha, care se afla in interiorul fiecaruia si care ar produce o serie de dezechilibre emotionale, inclusiv hormonale.
Ingrediente pentru ceaiul care rezolva orice problema sexuala
â€" 20 de pastai de cardamon;
â€" 20 de boabe de piper;
â€" 5 linguri de scortisoara;
â€" radacina de la ghimbir.
Ce trebuie sa faci? Pune toate ingredientele spalate si curatate (unde este cazul sa le cureti) intr-un litru de apa pana da in clocot. Ia ceaiul de pe aragaz si lasa-l deoparte timp de aproximativ 10 minute. Pune-l intr-o sticla de plastic si inchide bine sticla. Bea in fiecare zi cate 150 de mililitri din acest ceai, pastrat la temperatura camerei.
Ceaiul nu are doar rolul de a te activa din punct de vedere sexual. El este recomandat si daca vrei sa iti gasesti linistea dupa o zi agitata la munca, daca vrei sa scapi de gandurile negre sau sa iti protejezi inima sensibila la socurile lumii in care traim, in care totul se invarte cu o viteza ametitoare.
Sursa: REVISTA TEO