- Loc de joaca si Petreceri pentru Copii
- Prelungirea Ghencea nr. 122, Sector 6, Bucuresti
- S-a deschis in martie 2013
- Program: Luni-Duminica 10:00 - 22:00
Informatii si rezervari petreceri copii
Telefon mobil: 0741 139 946 / 0753 037 114 / 0742 111 113
Telefon fix: 031 104 38 92E-mail: [email protected]
Website: www.fancykidsevents.ro
Fancy Kids Events | Facebook
https://www.facebook.com/FancyKidsEvents/
Adresa: Prelungirea Ghencea, nr.122, sector 6, Bucuresti

Fancy Kids Events â€" Organizare petreceri copii

Fancy Kids Events este un impresionant loc de distractie pentru copiii de la cei mai mici pana la cei voinici unde se pot juca intr-un mediu educational, sigur si primitor. Spatiul de joaca destinat copiilor este mare, de aproximativ 200 mp, ceea ce permite copiilor libertate de miscare.
La Fancy Kids Events, spatiul de joaca este modern si dotat cu un playground in care copiii descopera cu un spirit aventurier impresionantul labirint supraetajat cu diverse obstacole, cu doua tobogane; o piscina cu bile; tunele; serpentine; leagane; balansoare; un cocotier-menit pentru a antrena copii la distractie prin balans, catarare si echilibru; o saltea gonflabila, unde copii vor putea sari, si diverse alte jucarii pentru copii care vin sa-si petreaca timpul la Fancy Kids Events. Toate echipamentele de joaca sunt noi iar spatiul de joaca este acoperit cu materiale profesionale care ofera copiilor aflati la joaca protectie maxima.
Fancy Kids Events organizeaza petreceri pentru toate evenimentele din viata copiilor, unde acestia petrec momente de neuitat intr-o lume magica a copilariei.
Fancy Kids Events va ajuta sa transformati o zi de nastere, o zi aniversara sau o oarecare zi importanta din viata copilului dumneavoastra, intr-un moment de neuitat atat pentru sarbatorit cat si pentru invitatii sai prin ingredientele necesare unei petreceri de poveste. Echipa Fancy Kids Events poate inventa povestea preferata a sarbatoritului/sarbatoritei pentru ca visul sa devina realitate si a avea cea mai grozava petrecere cu o multime de printese/printi, clowni si spiridusi cu care se vor antrena in jocuri inedite si amuzante, in diverse concursuri de stafete si strategie, vor dansa pe muzica ritmata, se vor bucura de multitudinea de baloane modelate( flori, fluturi, catei, inimioare, etc.) si vor fi pictati pe fata in eroul preferat (Spiderman, pirati, printese, fluture, catel).
Iar pentru ca show-ul sa fie fenomenal si distractiv trebuie decorat cu baloane si confetti ca micii exploratori de povesti si aventuri sa se bucure de multa voie buna.
La Fancy Kids Events parintii se pot relaxa si rasfata intr-un spatiu special amenajat unde pot savura cafea, ceai, diverse bauturi si mancare, urmarind programele TV preferate sau naviga pe internet. Parintii isi pot supraveghea copiii intr-un mediu de-a dreptul confortabil.
Sursa: Facebook