click pentru femei: Bea in fiecare zi 2 cesti din aceasta bautura si vei slabi Autoare: Ariana Maria Vizualizari)
Numarul kilogramelor in plus este o problema care afecteaza tot mai multa lume. Prin urmare, persoanele supraponderale incearca sa le elimine, folosindu-se de diferite metode si urmarea de diete care, de cele mai multe ori nu dau niciun rezultat. Iata reteta care o sa te ajuta sa subtiezi talia.
Aceasta reteta este pe baza de ingrediente pe care cu siguranta le ai in casa, prin urmare, nu vei avea nicio problema ca s-o prepari. In plus, trebuie sa bei zilnic cate doua cesti din amestec, timp de 14 zile.
Cel mai important si de baza ingredient este grepfrutul. Cu un continut de 90% apa, ajuta la imbunatatirea metabolismului si faciliteaza procesul de slabit. Este un fruct bogat in antioxidanti si contine proprietati antibacteriene. In plus, acesta ofera o sursa importanta de vitamine, precum vitaminele A, B, C, D, E si minerale, cum sunt calciu, fosfor, magneziu, mangan, zinc, cupru si fier.
Totodata, combinatia dintre sucul de grepfrut si miere te ajuta sa elimini kilogramele care sunt in plus, dar in acelasi timp, are grija de sanatatea ta. Enzimele pe care le contine fructul, impreuna cu proprietatile mierii, ajuta la stimularea procesului de digestie si a metabolismului.

Reteta bauturii pe baza de grepfrut si miere

Ingrediente
- o cana de suc de grepfrut
- doua linguri de otet de mere
- o lingura de miere de albine

Mod de preparare:
Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa alegi un grepfrut mai mare si sa-l speli. Dupa care, il tai in doua, pe jumatate si storci sucul din el. Apoi, ii pui in vasul blender-ului, impreuna cu cele doua linguri de otet de mere si lingura de miere. Le procesezi cateva minute si amesteci cu o lingura in el, la final.
Asa cum am spus, trebuie sa bei doua cesti in fiecare zi, una dimineata si a doua dupa-amiaza, dupa masa de pranz. Dupa ce au trecut cele doua saptamani, in ultima zi, cea de a saptea, faci pauza. In plus, poti continua daca nu esti multumita de rezultate.
Info: Daca nu iti place grepfrutul, il poti inlocui cu suc de portocale.