BERBEC
Iti vei gasi, in sfarsit, linistea, insa nu te culca pe o ureche. Pot aparea cateva probleme serioase cu institutiile, asta daca nu ai rabdare sa primesti raspunsurile la solicitarile pe care le faci in timp record. Zile favorabile: marti si duminica.

TAUR
Vei purta cateva discutii interesante despre un proiect din sfera protectiei sociale. Nu e exclus sa te implici in actiuni umanitare intre 3 si 4 iunie. Zile favorabile: miercuri, sambata si duminica.

GEMENI
Relatia cu prietenii devine tot mai ciudata. Pe 1 iunie vei avea senzatia ca nu stii sa comunici anumite lucruri. Starea proasta se accentueaza in perioada 2-3 iunie. Zile favorabile: sambata si duminica.

RAC
Iti consolidezi statutul social prin relatiile pe care ti le faci. Vei avea suficienta determinare ca sa iesi in fata fara nicio teama. Emotional, lucrurile merg nitel mai prost. Zile favorabile: luni si vineri.

LEU
Nesinceritatea iti poate aduce probleme foarte mari. Cu dragostea s-ar putea sa stai mai prost din cauza sentimentelor negative pe care ti le produci chiar tu. Zile favorabile: joi si vineri.

FECIOARA
S-ar putea sa ai reactii hazardate in urma evenimentelor care te vor soca de-a dreptul. Jupiter iti schimba complet viata. Vei incepe un nou drum. Zile favorabile: miercuri si sambata.

BALANTA
Te gandesti serios la protejarea bunurilor familiale si e posibil sa faci o asigurare pentru anumite obiecte sau chiar pentru locuinta ta. Zile favorabile: marti si joi.

SCORPION
Sentimentele negative se accentueaza de la o zi la alta saptamana urmatoare. Vei avea de furca destul de mult cu prietenii pentru ca niciunul nu va da semne ca te va intelege. Zile favorabile: joi si vineri.

SAGETATOR
Vei evada din lumea problemelor si din confuzia in care te-ai adancit in ultima vreme. Trebuie sa fii foarte atent la anumite inscenari ale colegilor de la locul de munca. Zile favorabile: vineri si duminica.

CAPRICORN
Contradictiile interioare te vor face hipersensibil intre 31 mai si 2 iunie. Cu dragostea lucrurile nu vor sta roz, insa au fost zile si mai rele in trecut. Zile favorabile: vineri si sambata.

VARSATOR
Toata saptamana vei fi bagat in priza si va trebui sa ai reflexe foarte bine pentru a rezolva toate incercarile la care te va supune viata, pe toate planurile. Zile favorabile: luni, miercuri si vineri.

PESTI
Te vei relaxa si iti vei face ordine in ganduri, asa cum meritai. De cateva saptamani bune meritau o perioada atat de buna din punct de vedere sentimental. Zile favorabile: luni si joi.
Sursa: Revista Teo