In cadrul Italian Wine and Food Day 2016 organizat la Hotel Marshal Garden din Bucuresti, a participat cu un stand cu produse si Karma bere artizanala italiana.
La poalele muntilor Apenini, in localitatea Matese din Caserta (CE), Karma revolutioneaza bere artizanala concepand numeroase varietati de bere care mai de care mai interesante, ce surprind prin gust, ingrediente si prezentare.
Karma reprezinta intalnirea dintre occident si orient, iar acest lucru se datoreaza maestrului berar Mario Cipriano care a creat beri cu specific local, inedite sau pur si simplu de o calitate superioara. Procesul unic de productie al acestei beri dureaza mai mult decat cel obisnuit si sunt folosite ingrediente precum mustul, cojile de portocale, merele, cafeaua, lamaile de Sorrento (lamai provenite diret de pe Coasta Amalfitana), remarcandu-se astfel o bere cu specific local.
Acum vindem produsele noastre prin magazinul online si prin comanda. Avem: digestive - limoncelo, ranconcelo falernum elixir, cu myrt; creme - pepene galben, cafeam lamaie si capuccino; Guappa - o crema exclusiva cu lapte de bivolita; Baba Bhum cu rom, limoncelo si ciocolata-rom. Cele mai cautate sunt limoncelo, guappa si cremele. Este pentru prima data cand participam aici si e bine ca sunt foarte multi producatori si ca ne facem astfel cunoscuti, ne-a spus Lorenzo Cerasa, directorul comercial al firmei PV World Company.

Ce este guappa

Guappa este facut din lapte de bivolita si este unic in Italia, spune Lorenzo Cerasa.
Tot la firma lor, gasiti si 14 feluri de bere artizanala italiana cu foarte multe arome.