Georgica Severin a publicat pe FACEBOOK un comentariu acid la un articol exceptional, scris de Victor Ciutacu si intitulat : Da, prostovanilor, coruptia ucide! De ce este Romania un stat mafiot. In esenta, cazul Hexi Pharma este ilustrativ despre modalitatea in care o firma romaneasca este eliminata de pe piata pentru ca in locul ei sa intre o firma de strainatate. In cazul de fata, firma din Franta este favorizata cu complicitatea autoritatilor. Unde este DNA-ul?! Guvernul a trimis esantioane ale produselor Hexi Pharma la un laborator neacreditat. Desi rezultatele sunt nule in justitie, scopul a fost atins: Hexi Pharma are lacatul pe usa iar patronul firmei este oficial la 2 m sub pamant! (Si nu are liniste nici dupa moarte, gratie Antenei 3.)

Georgica Severin, Facebook:

Un punct de vedere cu care, in buna parte, sunt de acord. De ce statul roman nu a trimis probe si esantioane, colectate aleatoriu, din produsele Hexi Pharma la 3 - 4 laboratoare acreditate din tari fara firme cu interese pe aceasta piata? Practic, in acest moment, nu avem nimic opozabil in justitie referitor la calitatea produselor contestate. Atentie, nu spun ca sunt OK, nu am idee, dar nici nu s-a dovedit contrariul.

Victor Ciutacu: Da, prostovanilor, coruptia ucide! De ce este Romania un stat mafiot.

Inca sunt sub impresia recitalului psihotic dat de fosta sotie a celui mai celebru mort al perioadei. Oricat de cinic, securist si de gretos a fost (sau este, prin Venezuela, pe dreapta) Condrea, a distruge un business mare si multe locuri de munca pe baza delatiunilor unei tulburate pe care o foloseste din plin concurenta Hexi e fie ticalosie fara margini, fie iresponsabilitate vecina cu nebunia. In rezumat, povestea e urmatoarea: La reclamatia unei firme FRANCEZE si pe baza delatiunilor unei tulburate psihic, s-a creat, mediatic, gogoasa isterica a marelui genocid din sanatate. Guvernul ROMÂNIEI a luat de bune analizele facute unui laborator NEACREDITAT, confirmandu-le pe cele facute la cererea concurentei firmei incriminate. Si a decis, in aplauzele unor decerebrati care fug dupa prima fenta cu impresia ca ei fac istoria, intitulati generatia Facebook, eliminarea firmei ROMÂNESTI din piata si, evident, din existenta; cu tot cu angajatii ei condamnati la pieire profesionala si, ulterior, umana. In beneficiul direct al companiei FRANCEZE, lucru vizibil de atunci pe SEAP. Actiunea diversionista a inceput dupa tragedia de la Colectiv si, cumva, in numele celor afectati de nenorocire. Nu va intreb ce personaj, onorat de FRANTA, a ajuns la butoane atunci, pentru ca stiu. La fel cum abia acum realizez ca, asa tampitel cum parea el, Achimas nu a demisionat de nebun de la Sanatate.
UPDATE: Mana are dreptate. Faimoasa zicere Coruptia ucide! e perfect valabila, dar nu ca slogan, ci ca amenintare.
(ciutacu.ro)