O stewardesa care a glumit despre avioanele prabusite in mare este una dintre victimele din tragedia Egypt Air, potrivit DailyMail.
Asistenta de zbor Samar Ezz Eldin, de 27 de ani, a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu o stewardesa care iese din mare cu un bagaj de mana, in timp ce in spatele ei se vad resturile unei epave aviatice.
Tanara a postat imaginea premonitorie in septembrie 2014, la doar patru luni dupa ce s-a angajat la linia aeriana egipteana. Samar Eldin a studiat limbile moderne la Universitatea Ain Shams din Cairo.
Armata egipteana a gasit la 290 km nord de orasul de coasta Alexandria bucati din avionul EgyptAir care s-a prabusit joi, informeaza televiziunea de stat egipteana, preluata de Reuters si DPA.
Potrivit sursei citate, marina militara egipteana efectueaza cautari in zona pentru a gasi cutiile negre, in conditiile in care au fost gasite deja unele dintre obiectele apartinand pasagerilor, potrivit Agerpres.
Avionul operat de EgyptAir, care efectua o cursa pe ruta Paris-Cairo, cu 66 de persoane la bord, printre care 30 de egipteni, 15 francezi si un britanic, s-a prabusit in Marea Mediterana in cursul noptii de miercuri spre joi, toate persoanele de la bord fiind declarate decedate.