BERBEC 21.03-20.04: Incercati sa va revigorati si veti atrage oameni si situatii favorabile asupra dumneavoastra. Fermecatori, diplomati si atractivi, iara cum va percep cei cu care veniti in contact. In weekend va ganditi ca a venit momentul sa va innoiti garderoba. Nu uitati nici de accesoriile pentru plaja. Incepe leneveala la soare!

TAUR 21.04-21.05: Doriti sa recuperati toate intarzierile si va pregatiti de un weekend aglomerat. Munciti foarte mult si reusiti sa va incadrati in programul bine organizat. Oboseala isi pune amprenta asupra dumneavoastra si deveniti ca niste arici sensibili. Mare atentie la criticile acide.

GEMENI 22.05-21.06: Continuati sa fiti foarte ocupati. Dar, de fapt, va orientati si spre tot felul de distractii, deoarece va atrag oamenii creativi. Este un moment ideal pentru a face planuri cu bataie lunga pentru viitor, mai ales in parteneriate.

RAC 22.06-21.07: Este momentul sa va folositi de lumina stralucitoare in care va aflati si sa iesiti in evidenta. Fie ca va pregatiti calea pentru niste negocieri de succes cu sefii, fie stabiliti planuri cu parintii sau copiii, totul va merge din plin. Profitati de acest lucru si la bilantul saptamanii veti observa rezultele uimitoare.

LEU 22.07-22.08: Daca nu puteti sa calatoriti prea mult in aceste zile nu se intampla nimic, este insa momentul favorabil proiectelor pentru viitoarele vacante si excursii. Va faceti planuri de distractie alaturi de cei mici. Este posibila si o noua poveste de dragoste ce va determina sa visati si mai mult. Va sperie prea multa melancolie? Nu e cazul.

FECIOARA 23.08-22.09: Se simte in aerul ce va inconjoara un fermecator parfum de iubire? Ei bine, a sosit si timpul dumneavoastra. Simtiti parca mai mult ca oricand atingerea dragostei si raspundeti cu aceeasi intensitate sentimentelor. Si prietenii observa ca v-ati schimbat putin si le place asa, cum sunteti acum.

BALANTA 23.09-22.10: Cateva negocieri financiare serioase va fac sa va pregatiti temeinic. Vreti sa faceti cateva schimbari prin actuala locuinta sau sa redecorati. Grabiti-va! Se ivesc cateva ocazii sa petreceti mai mult timp liber alaturi de familie si cei mai buni prieteni si nu trebuie sa le ratati.

SCORPION 23.10-21.11: Mai energici ca oricand, va organizati astfel incat sa va ramana suficient timp liber si pentru odihna. Pentru realizarea proiectelor propuse este nevoie de mai multe finante. Bugetul trebuie marit macar in aceasta perioada si stiti bine de ce.

SAGETATOR 22.11-21.12: Concentrati-va energia pentru petreceri, lumea divertismentului sau industria ospitalitatii, deoarece aveti nevoie sa faceti fata solicitarilor. Trebuie sa profitati de orice evadare in weekend. Este posibila si inceperea unei noi povesti de dragoste sau reaprinderea uneia deja existente.

CAPRICORN 22.12-19.01: Atentia se muta pe familie, casa si pe propria viata privata. Redecorati, faceti cateva schimbari prin casa si va interesati chiar si de unele oferte imobiliare. Este bine sa va concentrati pe casa, deoarece anul viitor va orientati mai mult pe cariera.

VARSATOR 20.01-18.02: Discutiile se situeaza pe primul loc in preocuparile dumneavoastra. Fratii, rudele sau vecinii par sa va intretina cheful de vorba si nu va lasati mai prejos, pentru ca sunteti dornici sa va exprimati punctul de vedere. Cineva mai in varsta va ofera insa cateva sfaturi intelepte.

PESTI 19.02-20.03: Cheltuiti, dar si castigati destui bani ca sa va realizati pana si cele mai indraznete planuri. Faceti cateva schimbari importante in viata dumneavoastra. Incepeti chiar sa puneti ordine printre lucruri pentru a scapa de cele pe care nu le mai folositi. Amintiti-va intotdeauna ca scara se matura de sus in jos, nu?!