Recent, s-a desfasurat conferinta Traieste Sanatos cu Simona, editia Mama si copilul. Intr-o atmosfera interbelica autentica redata de Aida Bistro, informatiile primite de la specialistii invitati, Cristina Vadanovici, director de vanzari Biogenis-banca de celule stem; Dr. Mirela Grigoras, medic specialist obstretica-ginecologie Sanador; Diana Tampu, vorbitor motivational, Trainer & Consultant, reprezentat Valquer, au fost utile pentru viitoarele mame.
Ma bucur ca am putut fi alaturi de publicul meu chiar de Ziua Mondiala a Sanatatii, iar cu aceasta ocazie am descoperit decretele unei vieti sanatoase! Sunt onorata ca si de aceasta data am avut invitati specialisti alaturi de care am putut crea o atmosfera familiala pentru viitoarele mame. Banca de celule stem Biogenis, Sanador, Valquer, Tymbark, LactIQ si Magiunul de Topoloveni au dat curs invitatiei de a schimba macar putin vietile tuturor celor prezenti cu un sfat avizat ori cu produse 100% naturale, a marturisit realizatoarea emisiunilor Buna dimineata, Sanatate! de la Antena 1 si Traieste sanatos cu Simona de la radio Itsy Bitsy.

Primul copil roman tratat cu celule stem din cordonul ombilical

Cristina Vadanovici, director de vanzari al Biogenis, a vorbit despre importanta recoltarii celulelor stem, dar si despre cazul primului copil roman salvat cu un tratament de celule stem: "Fetita s-a nascut in luna decembrie 2011, iar sapte luni si jumatate mai tarziu, a fost diagnosticata cu tetrapareza cerebrala infantila forma spastica distonica bilaterala, o boala cauzata de lipsa oxigenarii creierului pentru un interval de timp, la nastere. Anastasia este primul copil roman tratat cu celule stem mezenchimale din cordonul ombilical. Biogenis a participat la tratarea ei la Spitalul Universitar pentru Copii din Cracovia, Polonia, prin utilizarea unei probe de celule stem mezenchimale.

Spiritul de echipa, corectitudinea, inovatia, imbunatatirea calitatii vietii - caracterizeaza echipa Sanador

Dr. Mirela Grigoras, medic specialist obstretica-ginecologie Sanador a povestit despre atuurile unei nasteri intr-un privat: "Echipa Sanador isi doreste sa ridice standardele serviciilor medicale din Romania prin indeplinirea obiectivelor de performanta: calitate, promptitudine, incredere, flexibilitate, cel mai bun pret pentru cele mai bune servicii. Misiunea specialistilor Sanador este de a-si consacra activitatea realizarii unor schimbari calitative a serviciilor medicale. Valorile in care cred sunt: spiritul de echipa, corectitudinea, creativitatea, inovatia, flexibilitatea, imbunatatirea calitatii vietii.

Diana Tampu, reprezentant Valquer: Placenta Hair Lotion este un produs revolutionar impotriva caderii parului

Tot mai multe femei, dar si barbati se confrunta cu una dintre problemele secolului XXI, si anume, caderea parului. Diana Tampu, vorbitor motivational, Trainer & Consultant, reprezentat Valquer a venit in intampinarea publicului cu sfaturi utile, mai ales ca aceste produse pot fi utilizate si de femeile insarcinate sau care alapteaza: De peste 40 de ani, laboratoarele Valquer dezvolta produse cosmetice profesionale de top, prezente atat in saloane de coafura, cat si in saloane de infrumusetare. Compania Valquer se numara printre cei mai importanti cercetatori din lume in privinta cosmeticelor, fiind recunoscuta prin numeroase certificate internationale de calitate. Placenta Hair Lotion este un produs revolutionar impotriva caderii parului, creat de aceasta companie pentru a ajuta atat femeile, cat si barbatii care se confrunta cu aceasta problema.

Fructele tale preferate se transforma direct in suc

La Tymbark, fructele si legumele atent alese sunt transformate in sortimente variate de suc prin tehnologii complexe, inovative, utilizate doar de catre cele mai mari concerne din lume. Datorita portofoliului vast de sortimente, compania Tymbark reuseste sa vina in intampinarea celor mai exigente preferinte ale consumatorilor, detinand game de produse foarte variate: bauturi racoritoare cu continut ridicat de fruct, sucuri cu 100% continut de fruct dar si produse din categoria NFC (sucuri obtinute prin presarea directa a fructelor). Valorile care reprezinta compania Tymbark sunt: Calitate Superioara, Vitalitate, Sanatate, Optimism, Apropiere si Familiaritate.
Sponsorii evenimentului: banca de celule stem Biogenis, Sanador, Valquer, Tymbark, Aida Bistro
Partenerii evenimentului: LactIQ, Magiunul de Topoloveni
Parteneri media: Radio Itsy Bitsy, Eva.ro, Kudika.ro, Garbo.ro, ReplicaVedetelor.ro, Kfetele.ro, BusinessWoman.ro, LumeaInTrend.ro