Trei evantaie supradimensionate, trei povesti impletite cu peste o mie de flori, multe ore de munca si pasiune au fost ingredientele principale de la Floral Expo din Sun Plaza. Trei echipe de designeri floristi, Maison Dadoo, EnRose si The Wedding Company, si-au pus in joc pasiunea si indemanarea pentru a crea evantaiele supradimensionate, inedite si cu miros naucitor.
Evantaiul castigator de la Floral Expo a fost desemnat cel creat de echipa designerilor de la Maison Dadoo. Povestea evantaiului cu aspect industrial, ce cuprinde peste 850 de flori, a pornit de la folosirea unor flori cat mai diferite, necunoscute publicului larg. Dorinta noastra a fost de a arata privitorilor diversitate si de a educa ochii iubitorilor de flori, a declarat Alexandru Dadoo, liderul echipei castigatoare.
Adina Filculescu de la EnRose ne-a spus: Decorul japonez folosit pentru realizarea evantaiului creat de echipa mea a fost gandit in stil romantic, usor vintage. Mobilierul si paravanul au completat ideea evantaiului gingas, structura acestuia fiind o combinatie de lemn si fier. Printre florile folosite amintesc bujorul roz, cupe de orhidee cymbidium, fire alstroemeria, garoafe, magnolia, foite de lemn kiogy japoneze.
Povestea evantaiul creat de noi, echipa The Wedding Company, a fost inspirata din natura, dar adaptata locului de expunere, mall-ul cu ajutorul accesoriillor fashion specifice : evantai, accesoriu pentru cap si gat, poseta si pantofi. Tematica a fost wild/woodland botanical fashion. Muschiul, feriga, planetele la ghiveci din aranjament, plantele suculente, bustenii si florile au fost alese pentru a te transpune intr-o padure feerica cu zane, parfum crud de primavara, viata si natura, ne-a marturist Mihaela Gunta.
Adela Parvu, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati designeri de interior din Romania, cea care a jurizat intrecerea designerilor floristi, ne-a declarat: Tema a fost evantaiul ca simbol al caldurii. Mi-a fost foarte greu sa aleg evantaiul castigator. Am ales instalatia creata de Alexandru Dadoo pentru ca a fost cea mai evidenta creatie, iar asocierea frapanta de materiale este incantatoare. Nu te astepti sa vezi flori in combinatie cu metal! Simplitatea intotdeauna castiga!
Pana pe 24 aprilie, in Sun Plaza infloreste frumusetea! Vino sa vezi ce minunatii se pot face cu florile si sa te bucuri de parfumul lor.