Pe FACEBOOK a fost publicat un articol pe care il puteti citi in continuare:
Realitatea din Calarasi publica un text despre Muzeul Municipal Calarasi, infiintat in anul 2014, insotit de fotografia directorului muzeului, dl Radulescu Florin. Textul articolului poate fi folosit cu succes ca test pentru cei care vor sa depisteze de cate ori virgula este pusa intre subiect si predicat. In mod sigur textul nu e scris de dl Radulescu, care scrie impecabil pe Facebook. Si vreau sa cred ca n-are legatura nici cu campania electorala a actualului edil. A propos, primarul Calarasiului Dragulin ar putea sa impartaseasca soarta lui Videanu, Primar General al Bucurestiului intre anii 2005 - 2008, ramas in istorie cu numele de primarul-bordura. Dupa ce a rascolit Bucurestiul cu multiple santiere in lucru, precum face dl Dragulin azi cu Calarasiul, Videanu a fost constient ca nu are nicio sansa si nu a mai participat la alegerile pentru un nou mandat. Videanu infiintase si el un teatru (Metropolis), asa cum Dragulin a infiintat MMC, dar imaginea negativa a unui oras distrus de santuri si gropi s-ar putea dovedi greu de sters. Promisiunile utopice precum Bucurestiul port la Dunare, aeroport in sudul Capitalei, metrou pana la Otopeni, sala polivalenta sunt asemenea zecilor de proiecte promise si nerealizate de Dragulin. Edilul calarasean spera ca prin suprainaltarea bordurilor dintr-un scuar la intrarea in oras sa-i faca pe calaraseni sa uite de cosmarul pe care-l traiesc in fiecare zi pe strazile orasului, printre gropi si santuri.

Articolul a starnit si cateva comentarii:

AS: E total deplasata comparatia intre incompetentul de Calarasi si Videanu.Videanu a facut multe lucruri frumoase in Bucuresti,asta ce a facut in Calarasi: GROPI!!!
FP: Partial aveti dreptate. Videanu a inceput cateva mari proiecte in Bucuresti, dar TOATE au fost finalizate de Oprescu: Pasajul Basarab, Arena Nationala, Centrul Vechi, modernizarea marilor bulevarde etc. Dragulin poate fi considerat un primar al proiectelor esuate. In plus, lui Dragulin i se poate aplica stampila de traseist: 3 ani la PUR, 10 ani la PNL, 3 ani la UNPR, cochetare cu PSD si acum inapoi la PNL.
AS: Ai uitat ce e mai important: PCR, Stefan Gheorghiu, asta sa fac legatura cu mancatorii de rahat pe care i-ai postat.
FP: Prin etichetarea lui Dragulin ca vechi comunist s-ar putea sa le creati o problema contracandidatilor sai. Am eu impresia sau multi dintre calaraseni sunt nostalgici dupa epoca de aur?!
(Sursa: Facebook)