La un an de la lansarea conferintelor Traieste Sanatos sustinute de Simona Dragomir si invitatii sai, vedeta te invita la o noua editie aniversara, care va avea loc in data de 7 aprilie, orele 18:30, la Aida Bistro. Ca de fiecare data, gazda evenimentelor va impartasi alaturi de specialisti in domeniu sfaturi privind recoltarea celulelor stem, pregatirea pentru nastere, dar si cum sa ai grija si de corpul, implicit parul tau, chiar daca esti mama.
Sunt fericita sa anunt ca la un an de la prima editie a conferintelor Traieste SanatosÂ' vom continua initiativa de educare a parintilor aflati la inceput de drum. Ne-am gandit sa dezvoltam in continuare subiectul legat de nasterea si cresterea unui copil intr-un mediu prielnic, asa ca si de aceasta data, tema va fi Mama si copilul, cu accent pe recoltarea celulelor stem, pregatirea pentru nastere, dar si cum sa ai grija si de corpul, implicit parul tau, chiar daca esti mama, a declarat realizatoarea emisiunilor "Buna dimineata, Sanatate! de la Antena 1 si Traieste sanatos cu Simona de la radio Itsy Bitsy.
Intrare libera de Ziua Mondiala a Sanatatii (in limita locurilor disponibile)
In plus, Simona Dragomir a tinut sa adauge: Cu ocazia Zilei Mondiale a Sanatatii, toti cei care isi doresc sa traiasca sanatos si fara griji sunt invitati sa se inscrie pe adresa [email protected], intrarea facandu-se doar in baza confirmarii, fara a se percepe o taxa de participare. Dorim sa raspundem direct nevoilor participantilor cu ajutorul specialistilor in diverse domenii: banca de celule stem Biogenis, Sanador, Valquer si Tymbark.
Participantii sunt rugati sa trimita un mail la adresa: [email protected], iar intrarea se va face doar pe baza de inscrieri.
Partenerii evenimentului: banca de celule stem Biogenis, Sanador, Valquer, Tymbark, Aida Bistro
Parteneri media: Radio Itsy Bitsy, Eva.ro, Kudika.ro, Garbo.ro, ReplicaVedetelor.ro, Kfetele.ro, BusinessWoman.ro, LumeaInTrend.ro