Prof. Dr. Doc. Cem Ä°yibozkurt, specialist ginecologie la Liv Hospital, Istanbul, Turcia, vine Samabata, 19 Martie, la Bucuresti, pentru a oferi opinia medicala gratuita pacientelor cu cancer ovarian, de san si alte afectiuni ginecologice.
Doc. Dr. Cem Ä°yibozkurt vine cu noutati in diagnosticarea si tratarea cancerului la femei ce poate fi depistat inainte de a debuta necrutatoarea maladie. Aparatul LuViva poate anticipa cancerul de col uterin cu aproximativ 2 ani inainte de a-l depista, iar testele BRCA sunt responsabile cu depistarea precoce a cancerului de san.
Daca in prezent se aplica chimioterapia sistematica care circula prin corp, Prof. Dr. Doc. Cem Ä°yibozkurt foloseste o metoda noua de tratament care ajunge direct la celulele canceroase - HIPEC â€" chimioterapia hipertermica intraperitoneala. Mai multe detalii despre aceasta procedura veti gasi pe www.liv-romania.ro.
Intalnirea cu medicul se face doar pe baza de programare, la datele de contact de mai jos, in cadrul biroului reprezentatului oficial Liv Hospital, zona Cotroceni, Bucuresti.
Serviciul de second opinion se face in mod gratuit, pe baza dosarului medical al fiecarui pacient.
Persoana de contact: Eva Pavel
Mobil: 0723 224 923, 0727.224.973
E-mail: [email protected]
Persoana de contact: Eva Pavel
Mobil: 0723 224 923, 0727.224.973E-mail: [email protected]