Prognoza pentru urmatoarele trei zile. Ce surprize ne rezerva vremea in NOAPTEA de REVELION /ampress.ro
Pentru urmatoarele trei zile, meteorologii anunta vreme mai rece decat ar fi normal
Miercuri, vremea continua sa se raceasca si noaptea gerul se va instala in nord si in centru, dar izolat si in restul teritoriului. Cerul va fi variabil in nord-vest si in centru, dar va avea innorari temporare in celelalte regiuni. Va ninge slab, local la munte, in Banat si Oltenia si doar cu totul izolat in Muntenia, Moldova si Dobrogea. Vantul va sufla mai tare in est si in sud-est, local in vest precum si la munte si se va amplifica senzatia de frig patrunzator. Temperaturile maxime se vor incadra intre -6 grade in estul Transilvaniei si 2 grade, izolat, in vest si in sud.
In Bucuresti, vremea va continua sa se raceasca, devenind mai rece decat in mod obisnuit pentru sfarsitul lunii decembrie. Cerul va fi temporar noros, dar conditiile de fulguiala vor fi reduse. Vantul are ceva rabufniri, iar maximele vor fi in jurul pragului de inghet.
Joi, vremea va fi rece pentru aceasta perioada, geroasa dimineata si noaptea in nordul si centrul tarii si izolat in celelalte regiuni. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in Dealurile Olteniei si Munteniei, precum si in estul tarii, dar numai pe arii restranse va ninge slab. Vantul va sufla cu intensificari temporare in cursul zilei in estul tarii si la munte. Temperaturile maxime se vor incadra, intre -6 grade in estul Transilvaniei si cel mult 2 grade in sud-vestul extrem.
In Bucuresti, vremea va fi rece pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla cel mult moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 0 grade.
Vineri, in prima zi a anului 2016, vremea va fi rece pentru inceput de ianuarie, geroasa dimineata si noaptea, indeosebi in Maramures, Transilvania si Moldova, precum si in Dealurile Olteniei si ale Munteniei. Cerul va fi variabil, cu innorari in regiunile estice, iar noaptea si in vest si sud-vest, unde izolat va ninge slab. Vantul va sufla mai alert pe litoral si pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -6 grade in depresiunile intramontane din estul Transilvaniei si 0 grade in Banat si in sudul Olteniei.
In Bucuresti, vremea se va mentine rece pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de -3 si -1 grad.
In weekend, dar si la inceputul saptamanii viitoare vremea se va mentine rece pentru aceasta perioada, geroasa dimineata si noaptea in majoritatea regiunilor si abia spre jumatatea saptamanii temperaturile vor inregistra o crestere usoara. Cerul va fi temporar noros si va ninge slab, pe arii restranse, sambata in nord-est pentru ca in zilele urmatoare probabilitatea de aparitie a precipitatiilor sa creasca in jumatatea de sud-vest a tarii. Maximele vor fi cuprinse in general intre -7 si 0 grade pana luni, apoi vor creste usor, scrie RTV.NET