Berbec
Ai luat frumoase cadouri de Craciun pentru cei dragi pentru ca, pentru tine, ziua aceasta speciala reprezinta prilejul perfect pentru a-ti arata aprecierea pentru cei apropiati. In ziua de Craciun, tu esti acel personaj de la masa care convinge pe toata lumea sa bea cocktailuri si pune rom in ceaiul bunicii.

Taur
Orice Taur veritabil apreciaza mancarea din perioada sarbatorilor. Asadar, in ziua de Craciun vei sta la masa, rasfatandu-te cu bunatati facute de mama si bunica.

Gemeni
Iti petreci dimineata de Craciun cautand un magazin deschis pentru a cumpara cate o atentie celor dragi pentru ca, bineinteles, nu ai avut timp sa faci asta inainte. In mod sigur vei gasi ceea ce cauti intr-un mall cu magazine deschise.

Rac
In cazul nativilor din zodia Racului, Craciunul se rezuma doar la familie. Racii ar face orice pentru familie, dar si impreuna cu cei din familia lor pentru a profita de timpul pe care il petrec de Craciun sub acelasi acoperis. Un Rac s-ar da peste cap pentru a-si ajuta familia de Craciun, mai ales ca dintre toate zodiile, acesti nativi sunt cei mai familisti. De Craciun (sau in orice alta zi a anului), familia lor este pe primul plan.

Leu
De Craciun, nativii din zodia Leului stau in bucatarie si gatesc. Leii fac cele mai delicioase preparate culinare si spera, in acest fel, sa atraga atentia celorlalti membri ai familiei cu ajutorul gustarilor si felurilor principale pe care le-au pregatit acum. De fiecare data cand un Leu gateste, poti spune cu siguranta ca este cea mai buna masa pe care ai luat-o vreodata, deoarece se stie ca Leii sunt bucatari iscusiti.

Fecioara
La nativii din zodia Fecioara, Craciunul are numele de cod Operatiunea decoratiunile. Tulburarea obsesiv-compulsiva a nativilor din Fecioara loveste in preajma Craciunului, iar acesti oameni vor ca decorul din casa lor sa fie absolut perfect. Decoratiunile de Craciun sunt fantastice, iar Fecioarele le aseaza prin casa intr-o maniera practica, organizata si eleganta. Atunci cand un nativ din Fecioara decoreaza locuinta, rezultatul este perfect, frumos si sofisticat.

Balanta
Balanta contempla cadourile pe care le primeste sau le daruieste celor dragi. Vrei sa oferi fiecarei persoane in parte tot ce merita, pentru a evita tensiunile, nemultumirile si cearta. In fiecare an te confrunti cu aceeasi problema si anume cea legata de dreptate si egalitate atunci cand vine vorba de cadouri.

Scorpion
Cand vine vorba de cadouri si sarbatori, in viata ta se produce un adevarat haos. De cele mai multe ori, eviti sa cumperi cadouri pentru familie si prieteni pentru ca esti de parere ca iti creezi singura probleme. Daca esti nemultumita de ceea ce iti ofera cei din jur, preferi sa iti vezi de problemele tale pentru a evita scandalurile pe termen lung.

Sagetator
Ai organizat cea mai mare petrecere de Craciun, de la care nu lipseste niciun membru drag din grupul de prietene sau familie. Nu faci diferente intre apropriatii tai atunci cand vine vorba de mancare sau bautura si nu te zgarcesti, chiar daca cheltuiesti foarte multi bani, care iti lasa o gaura considerabila in buzunar.

Capricorn
Te dai peste cap pentru a face rost de cadouri pentru toti cei dragi. Practica din fire, cel mai probabil ai optat pentru varianta online, astfel incat ai profitat de reduceri si ai scapat de haosul din magazine.

Varsator
Esti pusa pe sotii, asa ca apropiatii te gasesc cel mai probabil in grupul de prieteni pe care l-ai adunat special pentru a merge la colindat. De Craciun, esti cea care intocmeste un playlist inspirat, cu melodii care aduc zambetul pe buzele tuturor. Adori sa fii diferita, asa ca improvizezi cand vine vorba de colindele traditionale si le dai o nota personala, care iti aduce, pe langa zambete, multi covrigi, nuci si portocale!

Pesti
Tie ti-ar placea sa fie Craciunul in fiecare zi, asa ca abia astepti sa ii surprinzi pe cei dragi cu multe daruri. Esti darnica din fire, motiv pentru care nu te mai uiti la pret atunci cand oferi cadouri. Nu esti atenta la buget, pentru ca esti convinsa " si asa este! - zambetele celor dragi iti vor tine de foame o luna intreaga.