Elena Cucicovschi, proprietarul magazinului Hellen Concept Store din Piata Romana, le asteapta pe doritoare sa participe la cursul sau despre arta feminitatii, pe care il va sustine chiar in acest loc, duminica, 20 decembrie. Inscrierile pentru primul curs s-au facut deja.
Incerc sa identific nevoile femeii, vreau sa fiu utila pentru societate. Vreau sa particip in invatamantul non-guvernamental si imi doresc sa infiintez un proiect ce se va muni Academia Femeilor. Am facut studiile la Moscova, la Academia Feminitatii de acolo (au durat un an). Sunt a 36-a persoana care este in stare sa sustina aceste cursuri. Prima Academie a Feminitatii a fost deschisa la Sankt-Petersburg, dupa aceea la Moscova si apoi la Londra. Toate cunostintele despre feminitate sunt adunate din cultura mai multor popoare si sunt multe lucruri combinate: cunostinte secrete si taine din toate colturile lumii. Trebuie sa lasam barbatii in fata, sa fie in primul plan si sa-i motivam. Invatam sa fim unice pentru ei, ideale, invatam comportamentul strategic in cuplu. Pot veni femei din toate categoriile sociale si de toate varstele la aceste cursuri, spune Elena Cucicovshi.
Aceasta va sustine primul ei curs la Hellen Concept Store gratuit, desi un asemenea curs care dureaza patru ore costa 400 RON / persoana.