BERBEC 21.03-20.04: Sunteti chiar hotarati sa demonstrati celor din jur ceea ce puteti face. Norocul va zambeste si el si va determina sa luati hotarari rapide pentru a progresa. Trebuie sa tineti insa ochii deschisi ca sa nu pierdeti sansa ce trece rapid. O prindeti, reusiti. Daca nu, trebuie sa mai asteptati sa revina.

TAUR 21.04-21.05: Inceputul saptamanii va gaseste tensionati si acest lucru va sporeste emotiile si va distrage atentia. S-ar putea sa va simtiti centrul Universului, desi nu toata lumea este de acord cu dumneavoastra. Pentru a evita certurile cu partenerii si prietenii apropiati calmati-va tonul vocii si mai ales remarcile acide.

GEMENI 22.05-21.06: Preocuparile sunt axate pe afaceri de familie si pe schimbari in casa. Multi dintre dumneavoastra se ocupa exclusiv de redecorari, renovari sau chiar schimburi de domicilii, care pot crea insa si un haos de nedescris. Rezultatul final va fi insa un real succes. Cheia este sa fiti rabdatori cu ceilalti si sa-i lasati sa va ajute.

RAC 22.06-21.07: Tensiunile dintre copii sau partenerul de viata se pot crea fara prea mari eforturi. Sunteti precum un arici pus pe harta. Ritmul zilnic se accelereaza, va innebuneste si vreti sa va calmati dar nu reusiti. Tot secretul consta in comunicare. Bucurati-va de compania celor din jur fara a mai riposta la orice nimic.

LEU 22.07-22.08: Va simtiti atrasi de tot felul se tentatii, fie ca sunt legate de casa, familie, prieteni sau chiar necunoscuti. Simtiti nevoia unei comunicari cum rar vi se intampla. Nu va bucurati prea repede de sansa ivita. Cu un pic de efort veti fi fortati sa va concentrati mai mult pe realele probleme.

FECIOARA 23.08-22.09: Este un moment prielnic sa va reinnoiti garderoba. Veti fi incantati de ce vedeti in oglinda si nu veti mai face atatea mofturi. La serviciu, chiar daca sunteti plini de idei nu puteti fi si apreciati pe masura. Nu-i nimic, trece! Oricum staruinta dumneavoastra e apreciata.

BALANTA 23.09-22.10: Discutiile se axeaza doar pe bunuri mostenite, pe un teren sau pe venituri. Vreti sa aranjati situatia ca sa va degrevati de griji si parca cineva va pune bete in roate. Doar cu rabdare si tact veti rezolva totul. Luati-le pe rand si rezolvati-le ca sa reusiti.

SCORPION 23.10-21.11: Tensiunea pe care o veti simti pe tot parcursul saptamanii se va estompa in weekend, cand nici nu veti mai da importanta tuturor problemelor. Luptele argumentate pe care le duceti pe tot parcursul saptamanii se vor estompa si ajungeti la o concluzie: e nevoie de cel putin doi indivizi pentru a duce o lupta. Asa este!

SAGETATOR 22.11-21.12: Tensiunea acumulata se simte si s-ar putea manifesta chiar cu probleme de sanatate. Va este pusa la incercare ambitia si nu este chiar bine de cei care o fac. Adversarii dumneavoastra cred ca sunteti ca o pisica dar atunci cand nu se vor astepta ii veti zgaria cam rau. Bucurati-va de compania celor mai pozitivi oameni.

CAPRICORN 22.12-19.01: Se contureaza o noua relatie romantica si asta va da o senzatie de bine, de-a dreptul euforica. Totul este sa dati aripi imaginatiei si sa va faceti curaj sa actionati. Tactul nu trebuie insa sa va lipseasca deoarece ati putea deranja pe cineva. Se iveste si posibilitatea unei excursii pe care, bineinteles, nu o refuzati. Nu o sa va para rau!

VARSATOR 20.01-18.02: Desi va confruntati cu multe probleme, simtiti ca sunteti atrasi si de cerintele familiei si de nevoile partenerului de viata. In ultima vreme l-ati cam neglijat si ati uitat sa-l ascultati. Daca nu luati masuri, in curand relatia se va stinge incet-incet. Nu cred ca va doriti asta!

PESTI 19.02-20.03: Zilele acestei saptamani sunt cu predispunere spre usoare accidente in gospodarie. Fiti mai atenti cum manevrati obiectele mai grele, cum gatiti si mai ales cum va deplasati. Nu va precipitati sa le faceti pe toate in acelasi timp.