Principalele agentii de presa internationale au relatat despre protestele desfasurate marti seara la Bucuresti, notand ca mii de oameni cer demisia premierului Victor Ponta, a vicepremierului Gabriel Oprea si a primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, dupa incendiul soldat cu 32 de morti.
"Mii de oameni protesteaza la Bucuresti, dupa incendiul din club soldat cu 32 de morti", titreaza agentia de presa britanica Reuters, scrie Mediafax.ro.
"Mii de oameni au participat marti la un mars prin Bucuresti, oprindu-se in fata Guvernului, pentru a cere demisii dupa incendiul produs intr-un club de noapte, soldat cu 32 de morti si zeci de raniti aflati in stare critica", relateaza Reuters.
"Manifestantii cer demisia premierului Victor Ponta, a vicepremierului Gabriel Oprea si a primarului sectorului in care este situat Clubul Colectiv", adauga Reuters.
"Ignorand apelurile la demisie, primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a anuntat ca va construi un monument in fata Clubului Colectiv", noteaza agentia Reuters.