Doamna Thea O. Haimovitz va invita la o noua intalnire, in laboratoarele Thea Med, din strada Theodor Aman nr. 27, joi, 29 octombrie 2015. Tema: Romania fara acnee.
La evenimentul din iulie ati avut ocazia sa testati biorezonanta pentru preventie si eficienta tratamentelor alaturi de pretiosul detox. Acum, pe langa acestea, va voi prezenta un capitol nou, neexplorat, in lupta copiilor si adultilor impotriva acneei.
Trebuie sa promovam ideea ca tenul este doar o parte a celui mai mare organ pe care il avem si anume pielea umana. Tenul continua cu scalpul, pielea gatului si a corpului, informatia unei celule reprezinta de fapt informatia tuturor celulellor si daca intelegem acest fapt, ne putem trata integral si pe scurt putem fi frumosi!
Si cum exemplele sunt cea mai buna forma de convingere, am invitat cateva persoane cunoscute, pentru a va povesti cum au ajuns la performanta de a avea un ten frumos si o piele perfecta

Romania fara acnee
Laboratoarele Thea:Cu inalta specializare in sanatatea pielii Laboratoarele Thea au devenit cunoscute in Romania prin modul unic de diagnosticare si tratare definitive a acneei - in special a cazurilor complicate de acnee " Alopat, Homeopat si Dermatocosmetic

Alexandra Ungureanu: Este noua imagine a Laboratoarelor Thea si a campaniei Romania fara acnee”.
Gianina Corondan: Timp de 7 ani si jumatate - inca de la deschiderea clinicii - Gianina Corondan a fost imaginea oficiala a tot ceea ce inseamna preventie si tratamente cu target sanatatea pielii . Gianina a devenit imaginea onorifica a Laboratoarelor in luna iulie 2015 .
Ce au in comun Gianina si Alexandra?
Ambele sunt frumoase cu ochi albastri, minunati si o dorinta nemarginita de a ajuta si a vorbi copiilor, adolescentilor si adultilor despre importanta tratarii acneei si despre modul in care putem avea grija prin Preventie si Tratamente adecvate de sanatatea pielii noastre.

In cadrul campaniei Romania fara acnee se desfasoara subcampania pentru copii si adolescenti: Primul cos - Prima Pustula
Copiii Tereza Gabor- Iliescu de 11 ani ( fiica Roxanei Gabor "Iliescu) care si-a tratat inceputul de acnee la Laboratoarele Thea inca de acum doi ani (de la varsta de 9 ani) si Catalin Pavel, de 14 ani, continua tratamentele la Laboratoarele Thea pentru mentinerea rezultatelor si prevenirea aparitie acneei la varsta pubertatii.