Cosmetics Beauty Hair, Romexpo, 1-4 octombrie

RMS Sud Europa, unic importator si distribuitor de produse cosmetice din Belarus pentru Romania, Bulgaria, Spania, Italia si Franța a fost prezent la ROMEXPO, in perioada 1 - 4 octombrie 2015, in cadrul COSMETICS BEAUTY HAIR, expozitia internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura.
Excelenta sa, domnul Valery Mrochek, ambasadorul Belarusiei la Bucuresti, a inaugurat standul RMS Sud Europa si l-a felicitat pe domnul Severian Cotic, directorul general al RMS Sud Europa.
"Noutatea, profesionalismul si atmosfera de business sunt principalele atuuri pe care mizam in cucerirea pietei romanesti", informeaza reprezentantul companiei, domnul Severian Cotic. Gamele noastre de produse sunt deja apreciate in marile orase din Rusia, Armenia, Èšarile Baltice, Kazahstan, Moldova, Ucraina, Republica Ceha, Canada, Statele Unite ale Americii, Emiratele Arabe Emirates, Japonia si Germania, ca si in fiecare centru de regiune din Belarus.
Experiența indelungata in producția de cosmetice de inalta calitate si ecologice, traditia pe pietele internationale, cercetarile stiintifice moderne si poziția stabila pe piata sunt garanția produselor Belita-Vitex.
RMS Sud Europa reprezinta compania Belita-Vitex, originara din Belarus, care ofera o gama variata de produse cosmetice de inalta calitate, creme, seruri antirid, seruri rejuvenante, produse pe baza de ingrediente de la Marea Moarta, sampoane, geluri, creme de corp etc.
Mai multe informatii despre produsele Belita&Vitex gasiti pe www.belita.by
Ai grija de tine cu Gama AURUM:
Crema hidratanta pentru fata cu particule de aur unde
acidul hialuronic cu greutate moleculara mica (de la compania Soliance, Franța) hidrateaza eficient straturile profunde ale pielii. Complexul special Gidraporin (Franta) compus din miere de citrice si pectina protejeaza pielea impotriva uscarii, confera elasticitate si stimuleaza reinnoirea celulelor. Ionii de aur pur interactioneaza cu celulele pielii, literalmente trezindu-le la viata prin stimularea procesului de reinnoire. Proteinele de grau consolideaza structura pielii, refac elasticitatea si confera un aspect unic matasos. Extractele bioactive de ceai alb si flori de portocal tonifica celulele pielii, umplandu-le cu energie pentru a rezista efectelor negative ale factorilor de mediu.
Crema hidratanta pentru ochi cu particule de aurreduce cearcanele si pungile de sub ochi si imbunatateste circulatia sangelui injurul ochilor, cafeina combate in mod eficient cercurile intunecate si umflarea. Complexul hidratant Gidraporin (Franta) hidrateaza intens pielea pleoapelor delicate. Ionii de aur stimuleaza procesele de reinnoire a celulelor, fac pielea neteda si ferma, protejeaza impotriva stresului oxidativ. Uleiul de argan, extractele de ceai alb si flori de portocal satureaza celulele pielii pentru a o proteja impotriva efectelor daunatoare ale radicalilor liberi.
Serul hidratant pentru fata cu particule de aur confera lux si stralucire pielii. Ofera o ingrijire profunda si cu multiple fatete revitalizarea energetica la nivelul celular mentine tineretea pielii. Datorita continutului ridicat de ingredinete active este un compus perfect pentru ingrijirea zilnica a pielii. Serul poate fi folosit independent sau in combinație pentru a spori actiunea cremelor. Datorita efectului de hidratare intensiva, in timpul iernii este recomandat sa se aplice serul cu cel putin 30-40 minute unainte de a iesi afara. Ingrediente active: aur coloidal, proteine de grau, hialuronat de sodiu, extracte ceai alb si flori de portocal.