Formula ingenioasa a alimentelor AIVIA a fost creata in planul national de cercetare-dezvoltare si inovare, testata prin studii clinice in programele de cercetare-dezvoltare: Biotech-Biotehnologii, Viasan si Ceres.
"Alimentele vegetale AIVIA intrunesc anumite calitati ale alimentelor functionale: au principii nutritive de baza, contin substante active cu efecte benefice asupra mentinerii si recuperarii sanatatii. Sunt 100% vegetale (produse de post() si fara E-uri! Cele mai cautate produse la acest targ sunt salamul vegetal si carnatii picanti vegetali", ne-a spus Adrian Sinca, manager al firmei AIVIA.
Studiile clinice recomanda acest tip de aliment persoanelor sanatoase, dar si in alimentatia persoanelor cu: tulburari de metabolism, obezitate, toleranta scazuta la glucoza, diabet zaharat, boli cardiovasculare: aterosclerotice - prin controlul dislipidemiei (scad colesterolul total si cresc HDL - "colesterolul bun"). Sunt recomandate si in alimentatia femeilor aflate in postmenopauza.

Nu contin E-uri de genul:

- glumamat monosodic
- conservanti
- agenti de ingrosare (gelifianti si gume)
- acidifianti
- coloranti sintetici sau de origine animala
- stabilizatori