Ca sa slabesti pana la trei kilograme in numai trei zile nu e nevoie sa te infometezi sau sa faci sport pana nu te mai tin picioarele, in schimb, trebuie sa te limitezi doar la trei lucruri pe care le poti consuma: cartofi, apa si iaurt.
Ca aceasta dieta sa-si faca efectul rapid, trebuie sa mananci cartofii fie fierti, fie copti la cuptor ori pe gratar si sa mananci lactate slabe. Dieta aceasta se tine doar trei zile pe saptamana:
La micul dejun poti manca un pahar mic de iaurt grecesc slab, cu cativa fulgi de ovaz (ii gasesti de cumparat de la plafar). Poti adauga si fructe, precum banane sau stafide. Poti manca si o felie de branza degresata si nu foarte sarata.
La pranz consumi un cartof mare fiert sau copt la cuptor, cu un pahar mic de iaurt slab, potrivit avantaje.ro.
La cina ai de asemenea de mancat un cartof mare fiert sau copt la cuptor â€" daca nu gasesti cartofi mari, poti lua doi mai mici â€" cu o felie sau doua de branza degresata.
Daca simti nevoia unei gustari, alege fructele de padure sau merele. De asemenea este foarte important sa bei cel putin doi litri de apa pe zi â€" poti bea si sucuri de fructe si legume proaspete sau ceaiuri neindulcite.