Inca o dovada ca minunile exista este si cazul tinerei profesoare de canto, Monaliza Zegheru, care se afla pe punctul de a invinge una dintre cele mai temute boli ale secolului, cancerul!
Diagnosticata in urma cu 7 luni cu Rabdomiosarcom alveolar, un tip de cancer extrem de rar si cu o evolutie agresiva, care i-a afectat sinusurile, ochiul drept, coloana si piciorul drept (incluzand femurul si soldul), Monaliza se lupta sa iasa invingatoare, cu ajutorul specialistilor de la Liv Hospital Istanbul, Turcia, dar si gratie celor care au donat bani, pentru a-i salva viata.
Tanara de 26 de ani, are nevoie in continuare de ajutorul nostru.
A ales sa plece in luna Mai, in Turcia, pentru a se trata, deoarece in tara nu a mai gasit solutie de vindecare, declarandu-i-se ca nu se cunoaste o schema de tratament precisa pentru un diagnostic atat de rar intalnit.
Monaliza, a trecut deja prin doua operatii dificile, la coloana si picior, efectuate in Turcia cu succes, fiindu-i indepartate tumorile osoase existente.
Acum urmeaza tratamentul oncologic, pentru indepartarea tumorilor de la nivelul fetei, fiind la cea de-a 6 cura de chimioterapie, ultima din shema de tratament, sedinta ce se ridica la suma de 2500 euro. Dupa incheierea acesteia, medicii vor stabili si numarul de sedinte de radiotrapie pe care tanara profesoara trebuie sa le efectueze, in Turcia, pentru a preveni o posibila recidiva viitoare. Ultima interventie chirurgicala, pe care o va avea de facut, va fi pentru ochiul drept, astfel incat sa i se redea vederea pierduta din cauza tumorii.
Drumul pana in acest moment a fost unul anevoios, costisitor si dureros, insa Monaliza a luptat si o face in continuare, cu toata convingerea, deoarece toate tratamentele administrate pana acum au avut efectul mult asteptat, tumorile retragandu-se, iar celulele canceroase disparand complet din organismul ei.
Mai este putin pana cand tanara profesoara va putea declara ca este invingatoare in tot acest "razboi dur", insa, asa cum era de asteptat, finalul este unul dificil din punct de vedere financiar, deoarece toate resursele au fost epuizate, iar Monaliza are nevoie de ajutorul nostru.
Toti cei care doresc sa ii ofere un ajutor si sa intre in lupta alaturi de ea o pot face donand in urmatoarele conturi deschise la BCR, sucursala Pitesti
LEI â€" RO75RNCB0022095573790004
EURO â€" RO05RNCB0022095573790003
SWIFT â€" RNCB RO BU
Titularul contului: Monaliza Ecaterina Zegheru.