www.libertatea.ro informeaza: Lavinia Bososchi, o tanara creatoare de moda, in varsta de numai 28 de ani, a murit marti, intr-un accident de masina.
Accidentul a avut loc martți in localitatea Gilau din judetul Cluj. Masina condusa de logodnicul Laviniei, politistul oradean George Mihet, de la Biroul Politiei Rutiere Oradea, circula cu viteza, iar la un moment dat a intrat, direct, intr-un cap de pod, potrivit voceatransilvaniei.ro. Soferul masinii, un politist, a pierdut controlul volanului si nu a mai putut redresa masina.
In urma impactului, masina in care se afla creatoarea de moda s-a rostogolit de mai multe ori. In urma accidentului, Lavinia Bososchi, aflata pe scaunul din dreapta, a decedat pe loc.
Politistul care conducea masina a fost ranit grav si a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgentelor Cluj. Medicii sustin ca a suferit rani grave. Cei doi erau logoditi si urmau sa se casatoreasca peste cateva saptamani.
Tanara creatoare de moda se lansase cu succes in lumea modei din Satu Mare, Cluj si Oradea, iar acum este plansa de prieteni, care sunt inca socati de tragedia produsa.
”Oricum moartea e cea care alege iar George ar fi schimbat cu ea, si el se lupta pentru viata lui ... e o tragedie si regret imens, condoleante familiei si dormi in pace suflet frumos, plecat mult prea devreme dintre noi, iar lui Geo putere sa treaca peste tot ceea ce va urma si forta sa lupte pentru viata”, a scris unul din prietenii Laviniei pe pagina ei de Facebook.
O prietena i-a postat pe pagina de Facebook a creatoarei de moda in urma cu putin timp doua mesaje, care acum, dupa producerea tragediei, i-au emotionat pe toti cei care au cunoscut-o.
"Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, rade necontrolat si nu regreta nimic care te-a facut sa zambesti!".
"Poate ca n-am stiut intodeauna unde voi ajunge, dar am stiut de ce plec. Poate ca n-am stiut intodeauna ce voi gasi in drumul meu, dar am stiut ce caut. Poate ca n-am stiut intodeauna ce voi primi de la oameni, dar am stiut mereu ce am nevoie si ce merit!".