aggregatornews.com / Avantajele folosirii lubrifiantului. 4 tipuri
Lubrifiantii au fost creati pentru a face penetrarea mult mai usoara, fara a afecta in nici un fel zona intima. Lubrifiantii pot fi pe baza de apa, silicon, ulei sau crema. Iata care sunt avantajele folosirii lubrifiantului si de ce nu trebuie sa lipseasca din timpul partidelor de sex.
Lubrifiantul pe baza de apa
Pe piata exista o gama larga de lubrifianti, insa cel mai bun este cel pe baza de apa. Nu este lipicios si se curata foarte usor cu apa si sapun. Unul dintre avantajele folosirii lubrifiantului pe baza de apa este ca acesta nu afecteaza in nici un fel prezervativul si din acest motiv poate fi folosit cu incredere in timpul partidelor de sex. Este recomandat sa-l folositi in timplul sexului vaginal si anal.
Lubrifiantul pe baza de silicon
Lubrifiantul pe baza de silicon este foarte des folosit in timpul sexului vaginal, anal si manual fiindca este alunecos si foarte subtire. Unul dintre avantajele folosirii lubrifiantului pe baza de silicon este ca acesta nu se usuca deoarece nu contine apa si asigura un mediu alunecos pentru o perioada indelungata. Acest tip de lubrifiant poate fi folosit si pentu masajul corpului fiindca hidrateaza pielea foarte bine.
Lubrifiantul pe baza de crema
Unul dintre avantajele folosirii lubrifiantului pe baza de crema este ca acesta arata si se simte ca o lotiune si este excelent pentru masturbarea masculina. Poate fi folosit si in timpul sexului vaginal deoarece lubrifierea dureaza mai mult si nu afecteaza prezervativul.
Lubrifiantul pe baza de ulei
Acest tip de lubrifiant este preferat mai mult de femei in timpul sexului vaginal. Poate fi folosit cu incredere cand faceti masaj erotic fiindca aluneca si nu se usuca. Unul dintre avantajele folosirii lubrifiantului este ca acesta poate fi alegerea ideala pentru persoanele care doresc sa nu simta nici un fel de disconfort in timpul actului sexual. Un aspect foarte important de care ar trebui sa tineti cont este ca acest tip de lubrifiant poate distruge materialul din care este facut prezevativul.