In urma cu cateva zile ne-am luat "adio" de la una dintre cele mai voloroase realizatoare TV: Marioara Murarescu. Aceasta s-a stins pe patul de spital, rapusa de cancer. Timp de 30 de ani, Marioara Murarescu a scris istorie, cu emisiunea sa "Tezaur folcloric", insa boala nu a ales.
O cariera de succes, planurile de viitor, motivatia de a merge mai departe nu sunt intotdeauna salvatoare. Dar alteori pot face diferenta dintre viata si moarte.
Mihaela Tatu, Dana Deac, Sanda Nicola sunt doar cateva femei exceptionale care s-au luptat cu boli crunte si au iesit invingatoare. Iata ce le-a determinat sa lupte cu toate armele si cum arata viata lor acum:

Dana Deac a invins cancerul in faza terminala

Dana Deac se afla in apogeul carierei sale, cand a primit un diagnostic cumplit: cancer mamar in faza terminala. Era o jurnalista apreciata, a fost gazda matinalului "Cafeaua cu sare", apoi a ajuns la conducerea Televiziunii Romane, cand totul parea sa se sfarseasca aici.
In 2008, Dana Deac a primit lovitura vietii ei. Poate alegerea profesiei nu e intamplatoare in cazul jurnalistei si dupa o documentare serioasa, a ajuns pe mana medicilor din Viena. Dupa doua operatii si luni de zile de chimioterapie si radioterapie, Dana a reusit sa iasa invingatoare si sa revina la o viata normala.