Dana Savuica o apreciaza pe Carmen Iohannis si spune ca in ceea ce priveste stilul vestimentar, sotia presedintelui este pe drumul cel bun. Vedeta o felicita pe Carmen Iohannis pentru ca nu de putine ori a ales sa poarte creatii romanesti la vizitele oficiale.
"Despre Prima Doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, constat ca este o femeie frumoasa si delicata, care face privirile sa se atinteasca asupra ei. Controversata sau nu, tinutele create de designerii romani pentru dansa sunt adesea comentate si analizate, dar eu zic ca efortul de a fi la inaltime este evident, iar croiala eleganta si materialele de calitate pun in evidenta o silueta frumoasa. E adevarat ca as lungi manecile, mai ales cand este vorba de vizite oficiale si nu as fi asortat cu sandale cu degetele la vedere rochia create de Alexandru Ciucu, mai ales daca ma aflam in prezenta familiei regale a Spaniei.
Am observat ca lungimea rochiilor a depasit usor genunchiul, dupa eticheta protocolara, iar croiala este mai lejera. Dupa parerea mea, Prima Doamna este pe drumul cel bun si ma bucur ca ne face cinste, purtand creatii romanesti", a scris Dana Savuica pe contul sau de Facebook.