Despre Iulia Albu se stie ca taie in carne vie si putine sunt vedetele care reusesc sa ii intre in gratii. Temutul fashion editor are un zambet de zece carate si dintii "ascutiti" corespunzator. Si asta nu doar pentru ca adora diamantele.
"Un zambet stralucitor este esential pentru o viata sanatoasa si nu de putine ori are numeroase efecte benefice asupra increderii in sine si a relatiilor cu ceilalti oameni. Tocmai din aceste motive, stomatologia estetica rezolva fara complicatii nemultumirile legate de culoare, pete colorate, pozitii inestetice ale dintilor, prin metode minim sau deloc invazive: albire, fatetari ceramice, bonding, modelarea conturului gingival, coroane dentare estetice, redresari ortodontice." Spune reputatul doctor stomatolog Mircea Stapanoiu. Pe langa un sumar lung de clienti din politica, showbiz si mediul de afaceri, iata ca, pe lista doctorului Stapanoiu se afla chiar posesoarea celor mai "ascutiti" dinti din moda romaneasca, Iulia Albu.
"Pe domnul doctor Mircea Stapanoiu de la centrul medical Biodent Professional il cunosc de foarte multi ani, el fiind cel care a avut grija de dantura mea de mai bine de zece ani. La momentul respectiv l-am ales pe dansul deoarece este un profesionist, iar printre clientii lui se numara politicieni si oameni de afaceri renumiti. Nu as fi ales niciodata un stomatolog care lucreaza Â'doarÂ' cu vedete, ci am optat pentru un specialist in adevaratul sens al cuvantului", a marturisit fashion editorul.

Iulia Albu: "Este important sa investesti in sanatate!"

"Un zambet de cinci stele trebuie mai ales intretinut. Nu este vorba doar despre a alege o modalitate sau alta de albire a dintilor, o dantura perfecta trebuie intretinuta, curatata si verificata periodic. Toata lumea trebuie sa apeleze la genul acesta de tratamente, nu doar cei care apar pe sticla. Este foarte important sa investesti in sanatate!", a mai povestit Iulia Albu.
Si cum nimic nu este intamplator, Iulia si doctorul Mircea Stapanoiu au pregatit un proiect ce are drept scop responsabilizarea unei danturi sanatoase. "Proiectul cinci pasi pentru un zambet WOW a venit natural, in urma experientei frumoase pe care am capatat-o alaturi de domnul doctor Stapanoiu. In cele cinci materiale dedicate acestui proiect veti descoperi TOTUL despre CE, CUM, CAND si DE CE face diferenta dintre un zambet WOW si unul... nu tocmai demn de un prim plan. Va asteptam alaturi de noi in aceasta calatorie frumoasa", a completat fashion editorului.
Cu o experienta de peste 20 ani in domeniu, dr. Mircea Stapanoiu, medic primar dentist la clinica Biodent Professional, declara: "Iulia este pacienta mea de foarte multi ani si am acceptat cu drag propunerea de a dezvolta impreuna un proiect legat de sanatatea dentara. Printre cele mai solicitate interventii pe care le oferim la clinica Biodent Professional sunt tratamentele de bleaching, onlay CAD/CAM, dar si obturatii compozit fotopolimerizabil, dar ne vom concentra si pe ceea ce inseamna mentinerea unei danturi sanatoase".