BERBEC 21.03-20.04: Saptamana aceasta puneti mare accent pe latura financiara a existentei dumneavoastra. Trebuie sa va obisnuiti sa faceti economii mai mult decat pana acum si sa va intocmiti cateva planuri de vacanta. Oferte sunt destule, dumneavoastra sa alegeti ce va place.

TAUR 21.04-21.05: In perioada urmatoare, meteorologii astrali va prognozeaza mult soare in viata dumneavoastra si va presara destule surprize placute. Primiti niste daruri surprinzatoare de la o persoana apropiata. Relatia cu partenerul de viata va creeaza insa mici conflicte de pe urma carora faceti adevarate crize de gelozie.

GEMENI 22.05-21.06: Cautati sa va gasiti echilibrul vietii pe care in ultima perioada se pare ca l-ati cam pierdut. Perechea dumneavoastra va creeaza mici probleme legate, mai ales, de neintelegerile din domeniul gastronomic. Daca sunteti mai concilianti, sigur veti avea si rezultele pe masura rabdarii.

RAC 22.06-21.07: Este timpul sa va hotarati o data pentru totdeauna care este calea pe care o urmati si sa va rezolvati micile conflicte de relatie. Feriti-va sa va mai comparati cu ceilalti si faceti propriile alegeri, nelasandu-va influentati de nimeni. Mare atentie la micile crize de nervozitate, deoarece va pot pune in pericol sanatatea.

LEU 22.07-22.08: Tot probleme cu comunicarea? Ca sa le evitati, ocupati-va de felul in care ceilalti va privesc si va percep, fara a va rapi fericirea de a trai. Starea pozitiva se va observa si veti radia de bucurie. In niciun caz nu interveniti asupra aspectului dumneavoastra, mai ales in aceste zile.

FECIOARA 23.08-22.09: Sunteti extrem de ocupati la serviciu, intarziati cu predarea lucrarilor si purtati cateva discutii mai putin placute cu colegii. Iata cam cum se desfasoara saptamana aceasta, insa totul parca se risipeste si lucrurile revin la normal abia de joi.

BALANTA 23.09-22.10: Nu va lipseste simtul umorului dar sarmul pe care-l mosteniti nu va rezolva, totusi, orice problema. Amanarile nu va fac bine. Daca vreti sa va rezolvati totul, nu porniti pe calea cea mai lunga. Oricum, la capatul drumului va asteapta surprize frumoase.

SCORPION 23.10-21.11: Va lasati cam mult influentati de cei din jur si asta va afecteaza, mai ales relatia cu partenerul de viata. Multi nu va vad cu ochi buni si atunci incearca sa va modifice deciziile. Alegeti singuri ceea ce doriti si tineti minte ca nu trebuie sa dati socoteala nimanui pentru cum actionati.

SAGETATOR 22.11-21.12: O mare schimbare in viata dumneavoastra isi face simtita prezenta. Fie ca va reorientati profesional sau poate va schimbati dieta alegand una mult mai sanatoasa, care implica mai multa miscare si nu doar calatorii epuizante. Oricum, este un fel de a modifica rutina zilnica.

CAPRICORN 22.12-19.01: Semnalele pe care le primiti de la propriul organism nu anunta doar schimbari ci si nevoi normale, pe care insa nu trebuie sa le ignorati. Secretul este sa le interpretati corect. In niciun caz nu este cazul sa luati masuri drastice care va pun in incurcatura si va fac rau.

VARSATOR 20.01-18.02: Ar trebui sa fiti multumiti de viata pe care o duceti acum si sa nu mai umblati dupa himere. O poveste de iubire se poate reaprinde si nici nu banuiti cu ce intensitate. In weekend primiti vizita unei rude pe care nu ati mai vazut-o de ceva vreme si va face placere sa o reintalniti.

PESTI 19.02-20.03: Cel mai in varsta membru al familiei dumneavoastra va da cateva sfaturi de care ar trebui sa tineti seama. Asa poate gasiti raspunsul la problemele ce va pun intr-o situatie nu tocmai placuta. Si criticile ar fi bine sa le primiti ca pe mici indrumari si sa nu-i mai tratati cu atata raceala pe ceilalti.