Daca vreti sa petreceti un sejur in Madeira, puteti apela cu incredere la agentia J'Infotours.
Data de plecare: 21 iunie 2015 - 6 yile, 5 nopti.

Z 1: BUCURESTI - LISABONA - MADEIRA
Intalnire cu reprezentantul J'INFO TOURS pe Aeroportul International "HENRI COANDA" din Bucuresti pentru zborul catre Madeira,via Lisabona. Transfer aeroport pentru zborul catre Madeira si transfer pentru cazare. Timp liber la dispozitie.Cazare in Madeira pentru 7 nopti la hoteluri conform oferta.
Z 2: MADEIRA
Timp liber la dispozitie sau optional, tur panoramic al orasului Funchal: incepe cu Piata, faimoasa pentru atmosfera plina de culoare, unde fermierii vin cu marfa din cele mai indepartate regiuni ale Insulei Madeira, ca sa vanda fructe, legume, peste si flori. Se face o oprire la un atelier de broderie, dupa care se viziteaza Gradina Botanica din Funchal, fondata in anii 60 pe spatiul unei proprietati (Quinta) a familiei scotiene Reid. Turul se continua cu satul Monte, unde se viziteaza gradina publica si biserica Sf. Fecioara din Monte, unde isi doarme somnul vesnic Imparatul Austriac Carol I. Satul este renumit prin toboganul ce coboara spre Funchal si saniile ce-l coboara ghidate de cate doi vajnici localnici. Vizita se inceheie la Crama Sao Francisco, locul unde s-a scris istoria vinului de Madeira si unde degustati doua soiuri de vin. Mese incluse:mic dejun.

Z 3: MADEIRA

Seara, optional, cina si program folcloric traditional, la un restaurant tipic, unde felul principal este Espetada - vita condimentata la protap si unde puteti degusta deliciile bucatariei portugheze si locale insulare, stropite cu vin local si o cafea. Un grup folcloric local va va invita sa invatati pasii dansurilor traditionale Insulei Madeira. Mese incluse:mic dejun.

Z 4: MADEIRA

Optional, excursie Porto Moniz cu pranz inclus. Turul debuteaza cu Pico da Torre de unde se deschide o panorama splendida spre Camara de Lobos " un atractiv sat pescaresc surprins in picturile lui SirWinston Churchill. Urmatorul popas este la Cabo Girao - a doua stanca de coasta din lume privind inaltimea si se continua drumul spre satul Ribeira Brava pe coasta de sud-vest. Se face oprire la Encumeada, pentru a admira ambele coaste ale Insulei, inainte de a continua spre Porto Moniz, cel mai nord-vestic punct unde se serveste pranzul. La returul spre Funchal se traverseaza singurul platou al Insulei Madeira, Paul da Serra. Mese incluse:mic dejun.
Z 5,6,7: MADEIRA
Timp liber la dispozitie pentru vizite individuale, cumparaturi si odihna. Mese incluse:mic dejun.
Z 8: MADEIRA BUCURESTI VIA LISABONA
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Bucuresti.
Hotel Gorgulho 3***
Adresa: Rua Do Gorgulho 1 Estrada Monumental, Sao Martinho, 9004-540 Funchal, Portugal

PERSOANA IN CAMERA DUBLA MIC DEJUN: 319 euro
SUPLIMENT SINGLE: 139 euro
COPIL 2-12.99 ANI IN CAMERA DUBLA CU MIC DEJUN: 199 euro
PERSOANA IN CAMERA TRIPLA CU MIC DEJUN: 319 euro

Hotel Windsor 4****
Adresa: Rua das Hortas 4C, Se, 9050-024 Funchal, Portugal
PERSOANA IN CAMERA DUBLA MIC DEJUN: 361 euro
SUPLIMENT SINGLE: 139 euro
COPIL 2-12.99 ANI IN CAMERA DUBLA CU MIC DEJUN: 299 euro
PERSOANA IN CAMERA TRIPLA CU MIC DEJUN: 361 euro
Hotel Estalagem Quinta Mirabela 5*****
Adresa: Caminho do Monte, Funchal, Madeira, Portugal
PERSOANA IN CAMERA DUBLA CU MIC DEJUN: 510 euro
Supliment single: 249 euro
Copil 2 - 13 ani: 439 euro
Persoana in camera tripla cu mic dejun: 510 euro
Pretul include:
-zbor Bucuresti "Madeira " Bucuresti Tap Portugal VIA LISABONA
-bagaj cala;
-transfer aeroport-hotel-aeroport;
-7 nopti cazare cu mic dejun hotel 3/4/5* in Madeira.
- Ghid roman la formarea grupului minim in caz contrar asistenta turistica locala


Pretul nu include:

-taxele de aeroport 269 euro /persoana;
-asigurare medicala;
-asigurare storno " optional;
-excursiile optionale si taxele de intrare la obiectivele turistice si alte taxe si cheltuieli personale
J'Info Tours recomanda:
Tur panoramic al orasului Funchal: 42 eur/pers si include transfer,transport,ghid insotitor.
Excursie Porto Moniz:60 Euro/persoana si include: transfer, transport, ghid insotitor
Excursie Pico dos Barcelos : 33 eur/pers si include transfer si transport
Cina si program folcloric traditional 60 eur /pers si include transfer,transport,cina,bauturi in cadrul unui restaurant local
Tur panoramic Lisabona: 35 Euro/persoana si include: transfer, transport, ghid.

Orar de zbor:

Bucuresti- Lisabona ……..05:00 - 07:35
Lisabona- Funchal ……….09:15-11:00
Funchal " Lisabona ………16:00-18:25
Lisabona " Bucuresti …….22:15-04:15
Grup minim 20 persoane
OFERTA MAD/04.05.2015

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii
Tarifele sunt in euro / persoana / sejur.
Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba certificatul de cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera. Daca nu se specifica altfel, pentru a beneficia de tariful de copil, acesta trebuie sa fie cazat in camera cu 2 adulti.
Se va achita pretul stipulat in conditiile si la termenele stabilite in contractul cu clientul. La fiecare inscriere, beneficiarul trebuie sa se asigure ca programul sau pretul pachetului turistic nu a suferit modificari. Turistii au obligatia de a achita taxele suplimentare anuntate inainte de inceperea programului turistic, in cazul in care acestea vor aparea ca urmare a majorarii taxelor de aeroport, a modificarii orarului de zbor, a taxelor de combustibil anuntate de compania aeriana transportatoare, a diferentei de schimb valutar.
Agentia isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, cu respectarea in totalitate a serviciilor, in anumite situatii speciale, determinate de factori independenti de vointa noastra. Programul turistic se desfasoara in baza contractelor externe incheiate.
Compania aviatica fara a cere acordul agentiei de turism care deruleaza programul turistic, are dreptul de a modifica orele de zbor! Prin urmare, agentia J'Info Tours, nu este raspunzatoare pentru decolarea/aterizarea avioanelor la o alta ora decat cea inscrisa in programul excursiei. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04. Orice problema privind operarea zborului si actiunile adiacente acestuia intra sub competenta transportatorului, biletul de avion reprezentand contractul intre pasager si compania aviatica.
In cazul deteriorarii sau pierderii bagajelor in timpul dinaintea zborului, zborului efectiv si dupa incheierea acestuia, compania aviatica este singura raspunzatoare si raspunde in fata pasagerilor conform reglementarilor EU 2027/97 si Amendamentului 889/02.
Distributia camerelor la hotel se face in momentul cazarii de receptioner. Orice problema legata de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei locale. Categori­a hotelurilor si a transportului este atribuita de Autoritatea Nationala de Turism din PORTUGALIA conform standardelor proprii.
In caz de overbooking hotelul poate fi inlocuit cu unul similar.