ARM & HAMMER, cel mai cunoscut brand american de pasta de dinti pe baza de bicarbonat de sodiu se lanseaza in Romania. Gratie celor 150 de ani de experienta, a formulelor si tehnologiilor inovatoare in domeniul ingrijirii dentare, produsele ARM & HAMMER ofera o experienta exceptionala si asigura refacerea suprafetei smaltului dentar, lasand dintele mai sanatos, mai puternic, neted si alb.
Tehnologia cu calciu lichid (Liquid Calcium " ) patentata de Arm & Hammer este o noutate absoluta in domeniul igienei dentare si aduce aportul necesar de ioni de calciu si de fosfati pentru reminelarizarea si protectia dintilor. Liquid Calcium " contine de 8 ori mai multi ioni de calciu si fosfati decat cantitatea prezenta in saliva. Calciul lichid se depune pe suprafata smaltului dentar, acoperind fisurile sau crapaturile aparute, facand-o mai alba si mai neteda.
Evenimentul de lansare a brandului Art & Hammer a avut loc la Mall Promenada, in cadrul acestuia Iulia Zeana - medic dentist de la cabinetul Dentem a vorbit despre preventia dentara si beneficiile acestor produse nou lansate.
"Ca trucuri, va recomand folosirea bicarbonatului de sodiu impreuna cu pasta de dinti, acestea curatand perfect. Bicarbonatul de sodiu exista si in pastele de dinti Art & Hammer. Un alt beneficiu al acestora este calciul lichid pe care il contin (de opt ori mai mult decat saliva). Aceste paste de dinti albesc, curata, regleaza PH-ul si remineralizeaza smaltul. De asemenea, trebuie sa folosim niste periute de dinti adecvate si in acest sens recomand periutele de dinti de la Art & Hammer (aceasta firma comercializeaza si periute de dinti pentru copii). Recomand detartrajul dintilor o data la sase luni, plus un control dentar. Este foarte important sa apelam la acesta", a spud medic dentist Iulia Zeana de la Dentem - clinica de estetica dentara si implantologie.
Tehnologia de curatare profunda, folosita in gama Advance White, exploateaza puterea unica a bicarbonatului de sodiu pentru albire avansata si o dantura uimitor de curata, prin curatarea profunda eficienta, dar blanda, a danturii. Bicarbonatul de sodiu este recunoscut ca un aspirator natural si este dovedit a fi eficace in indepartarea placii bacteriene si a petelor inestetice prin dizolvarea si curatarea suprafetelor dentare care sunt greu de atins cu o periuta de dinti.
Tehnologia ADVANCESONIC, aplicata periutelor de dinti, presupune 16.000 de micro-perieri de precizie pe minut, curatare in adancime si indepartare eficienta a depunerilor. Sistemul inovator de periaj pentru inalbire, prin dubla actiune in miscare a periei, garanteaza dinti mai albi in doar sapte zile.
Compania ARM & HAMMER este prezenta in Romania cu o gama bogata de produse. Pasta de dinti: Enamel Pro Repair Whitening - pasta de dinti cu calciu lichid, care asigura suprafata smaltului dentar, Enamel Pro Repair Sensitive - cu efect in indepartarea durerilor dentare pana la 16 saptamani, Advance White - Extreme Whitening - pentru indepartarea petelor, stralucirea smaltului, protectie impotriva respirtiei urat mirositoare, Advance White Intense Fresh Gel - cu nivel crescut de floruri pentru protecrie impotriva cariilor, Advance White Sensitive Whitening - nitrati de potasiu, un ingredient dovedit clinic ca este benefic in reducerea sensibilitatii dentare, Brilliant Sparkle - cu bicarbonat de sodiu COOL-BREATHE " cu o puternica senzatie de menta, Original Coolmint - pasta de dinti cu bicarbonat de sodiu pentru curatare in adancime, Truly Radiant - pentru un suras radios, doar in 5 zile, Extra White For Sensitive Teeth - pasta de dinti anti-carie, de utilizare zilnica, cu gust mentolat. Extra White Complete Care - pasta de dinti anti-carie, cu efect delicat de albire. Periute de dinti: Spinbrush PRO WHITENING - dinti mai albi in 7 zile, Spinbrush PRO CLEAN SONIC - actiune dinamica de curatare printre dinti, KIDS Spinbrush - prima si singura periuta de dinti pentru copii ce poate fi personalizata printr-un set de 140 abtibilduri.
Produsele Arm & Hammer, gama pasta si periute de dinti, sunt distribuite exclusiv in Romania de G.D.Total Service SRL prin Sugar Free Dieta si pot fi achizitionate din reteaua magazinelor DM, supermarketurile Gemini, OK, Pronto, ISA, Nord si din reteaua de farmacii ECO Farmacia, urmand ca in scurta vreme sa fie distribuite in cele mai importante retele de hyper si supermarketuri din intrega tara.
Despre:
Arm & Hammer: De 150 de ani, ARM & HAMMER, este cel mai cunoscut brand de produse de larg consum care isi bazeaza formulele pe bicarbonat de sodiu si una dintre cele mai longevive si mai cunoscute marci americane.
In portofoliul companiei se afla printre altele produse de ingrijire personala, detergenti dar si produse pentru ingrijirea animalelor.