American Crew, un brand de referinta cand vorbim de ingrijirea barbatului modern, a fost lansat recent si in Romania prin Topline.
Brandul american, fondat in 1994, este lider in industria produselor profesionale de ingrijire a barbatilor, iar anul acesta, la a 15-a editie a celebrei competitii Behind The Chair, Stylist Choice, a fost votat drept Favorite Men's Line.
Cu o colectie de produse disponibile in saloanele de coafura din intreaga lume, American Crew ofera suport complet stilistilor in ceea ce priveste comunicarea, styling-ul si prezentarea perfecta a brand-ului pentru barbatul versatil, mereu atent la stilul sau, modern sau clasic.
American Crew ofera o gama ampla de produse, de la sampoane si creme de fixare pentru par, pana la geluri si uleiuri de barbierit cu formule inovative si cu un design minimalist, ce aminteste de vechile recipiente de sticla maron pe care le gaseai candva in farmacii.
Pot fi cadouri utile si inspirate, pe care sa le oferiti barbatilor pretentiosi din viata voastra si le puteti gasi atat in magazinul Top Line din Bd. Regina Maria, cat si in saloanele selectionate.


FORMING CREAM

Crema cu fixare si stralucire medie. Un produs versatil cu formula pe baza de apa, ce se curata usor din par. Ideal pentru parul cret, o alternativa a clasicului gel de par.

DEFINING PASTE

Fixare medie si stralucire redusa. Adauga textura si definire parului. Are la baza ceara de albine ce ofera o fixare naturala, pliabil pentru orice lungime de par. Textura de ceara ofera un finisaj mat, in timp ce lasa parul usor de aranjat.

GROOMING CREAM

Crema modelatoare cu fixare si stralucire puternica.Cu extract de aloe vera, ofera o catifelare naturala, respinge umezeala pentru a pastra parul intact.