obiectiv.info: Cel mai bine pazit SECRET din trecutul ELENEI UDREA a iesit la iveala
ELENA UDREA e fiica unui rom din Plescoi, sofer de autobuz, care era angajat la Intreprinderea Judeteana de Transport Local Buzau, pe autobuzele 6 si 7, decedat in martie 2009 si inhumat pe sest la Ghencea de Udrea. Soferul se numea Dumitru Udrea (Nea Mitica), originar din Pietrosu.
Intr-o zi, acesta a plecat intr-o cursa lunga, pana in comuna lui Nicolae Labis, Malini (jud. Suceava). Acolo a intalnit-o pe Maria Veliceasa femeie de serviciu la Dispensarul din localitate. Cei doi s-au casatorit, iar la 26 decembrie 1973 s-a nascut un copil, care avea sa primeasca doua nume: Elena-Gabriela.
Faptul ca este de etnie rroma a fost recunoscut de Madalin Voicu, care a declarat, invitat fiind la un moment dat, intr-o emisiune TV:
- Ma abtin, pentru ca Elena Udrea este co-etnica de-a mea. Nu vreau sa spun mai multe, dar stiu ce vorbesc, pentru ca le cunosc pedigree-ul tuturor. Sunt sigur de ce spun, a declarat artistul si omul politic de origine roma.
Bunicul din partea mamei, Vasile Veliceasa, a fost un betiv, care avea ca avere doua bordeie si ceva teren din care vindea cate o bucata cand ramanea fara bani. Casatorit de 2 ori, a avut 8 copii: 4 i-a tinut in batatura (Ionita, Paraschiva, Garoafa si Gheorghe), iar pe ceilalti 4 i-a dat la caminul pentru copii fara posibilitati (Costica, Pavel,Viorica si Maria, viitoare mama a Elenei Udrea).
Familia Udrea a locuit in Plescoi, apoi in gazda la Buzau incepand cu 1979 cand Gabriela avea 6 ani, in casa unei femei pe nume Mariana Dragomir,contabila la ADAS. Sotul acestei femei lucra pe acelasi autobuz, cu schimbul, cu Mitica Udrea. Tot acolo s-a angajat si Maria ca taxatoare de bilete pe autobuz. Atunci cand Elena Gabriela Udrea era in clasa a VI-a familia s-a mutat la o alta adresa in Buzau .
In ultimele clase de liceu, fata a inceput sa-si alerge caii, devenind, efectiv, prostituata. In mod concret, ea presta la o matroana pe nume Petruta, care tinea un bordel clandestin, in doua apartamente, pe aceeasi scara , dintr-un bloc cu 4etaje, situat in Cartierul Micro V din Buzau . Tanti Petruta ii facea lipeala si cu clienti din Bucuresti, unde, eleva Gabita se ducea cu trenul, dar se intorcea cu limuzina, plina de bani si atentii.
La scoala, Udrea mergea taras-grapis, fiind aproape repetenta. Dupa ce s-a mutat cu familia de la Plescoi la Buzau, la varsta de 6 ani, Elena Udrea si-a petrecut verile in satul Pietrosul (comuna Costesti), situat pe Valea Buzaului, la bunicul din partea tatalui (Gheorghe Udrea, zis Cantoneru), unde acesta avea o mostenire de familie. Aici l-a cunoscut pe CATALIN PREDOIU, care, si el venea, in timpul verii, la bunici, in acelasi sat. Mai mare cu aproape 6 ani decit ea, CATALIN PREDOIU i-a devenit bun prieten. Legatura lor a fost una trainica, ulterior, prietenia dintre cei doi stand la baza ascensiunii politice a lui Predoiu.
Prietenia din copilarie si adolescenta dintre ELENA UDREA si CATALIN PREDOIU este necunoscuta publicului larg, care nu a priceput, nici pana astazi, cum acest Neica-Nimeni a castigat increderea lui Traian Basescu si a ramas ministru in mai multe variante de guvern, cu sau fara partid la spate. Predoiu a introdus-o in cercurile bune ale tinerilor din Buzau si a sfatuit-o sa dea admitere la liceul pe care il absolvise el.
Unul dintre prietenii lui CATALIN PREDOIU, poreclit Papuc, a fost cel care a prezentat-o pe Gabriela, asa cum o stiau colegii de clasa si anturajul pe ELENA UDREA, celebrei matroane locale Tanti Petruta.
Tanti Petruta a fost cea care a propulsat-o mai departe, in cercurile prostitutiei din Bucuresti, aceasta fiind in legatura cu unul dintre faimosii pesti ai Capitalei anilor '90, Ion Raget, poreclit Printisoru'. Prietena si partenera Nimfei din Plescoi, Beatrice Comaniceanu, l-a cunoscut, si ea, foarte bine pe Raget.
In paralel, ELENA UDREA si prietena ei, Beatrice Comaniceanu, mergeau la produs si in zona caminelor studentesti de la Grozavesti. Acolo e un restaurant-bordel, al arabului Nassar, unde se culcau, pe bani, mai ales cu studenti medicinisti (tot arabi).
- Generalul Cornel Balta stie totul despre ELENA UDREA. Printisoru' a fost cel care i-a facut ELENEI UDREA cunostinta cu tiganul DORIN COCOS, un obscur bisnitar, care aducea marfa din Turcia si o vindea in bazar.

Sursa: www.obiectiv.info